RAZNOVRSNA BLAGDANSKA PONUDA: Odličan božićni vikend na Tomislavcu i Zrinjevcu

FOTO:Sitana Omer/Zagreb.info

Tijekom Adventa na Zrinjevcu ove blagdane čeka vas prava glazbena poslastica, što je tek jedan dio programa!

Tako će za božićni vikend Iva Smojver izvoditi najljepše božićne pjesme, a sam Božić dočekat ćete uz Uptown Gang, dok će KUD Okić izvoditi hrvatske božićne napjeve.

Mjesta ima i za popularne božićne klasike čije će obrade izvoditi bend Gramofon.

ledeni-park-1

Klizanje na Tomislavcu i Advent na Zrinjevcu

Ako svoje cipelice želite zamijeniti klizaljkama i za Božić, klizalište na Tomislavcu omogućilo je to za sve strastvene klizače!

U preostalim danima adventske zabave na Ledenom parku možete uživati svaki dan od 10 do 23 sata. Na Badnjak će Ledeni park biti otvoren od 10 do 17 sati, a na Božić će raditi od 17 do 23 sata.

Nadalje, uživat ćete u zvucima Jingle Bell Swings koju izvodi Jam Bucket na Badnje ujutro, nakon čega će se održati božićni maraton DJ-a Marina Bukljaša.

Glazbeni repertoar za Božić bira DJ Lefty!

Naravno, ako se umorite od klizanja, možete se okrijepiti blagdanskim specijalitetima iz cijelog svijeta, a naglasak je i ovoga puta na bakalaru, ribljim specijalitetima, domaćem brudetu, falafelima, cigara burecima i gulašu od hobotnice.

Okusi i mirisi raznih božićnih poslastica šire se Zrinjevcem iz dražesnih bijelih kućica svakim danom od 12 do 24 sata, dok će za Badnjak raditi od 10 do 3 sata ujutro! Na Božić će gostima i gurmanima biti na usluzi od 17 do 23 sata.

Na Zrinjevcu možete kušati nezaobilazni domaći bakalar, a čekaju vas i ostala kreativna riblja jela!

FOTO/Sitana Omer
FOTO/Sitana Omer

Program na Zrinjevcu i na Staru godinu

Advent na Zrinjevcu sprema program i za Staru godinu koji će trajati od 10 do 4 sata ujutro, dok će na Novu godinu trajati od 17 do 23 sata, a isto će tako raditi i bijele kućice na Zrinjevcu.

Ako se ne želite uhvatiti u gužvi, rezervirajte stol na Ledenom vidikovcu i uz francuski šampanjac pozdravite Novu godinu, s pogledom na veličanstveni vatromet!

Komentari