RASPLEŠITE SE: Vintage Industrial priprema Rockabilly Showdown

Facebook

ŠTO: Rockabilly Showdown: Greasballs + The River Sharks

KADA:5.11 OD 22:00

GDJE:Vintage Industrial Bar – Savska cesta 160, 10000 Zagreb, Croatia

‘Rockabilly Showdown’ jedan je od najpopularnijih rockabilly program u Zagrebu koji se od samih početaka odvija u Vintage Industrial. Osnivač programa je Branko Radovančević aka Bronco Boobalooga, frontmen kultne rockabilly grupe B and the Bops i urednik programa u klubu Kavez i urednik emisije ‘Bamalama’ na Radio Studentu.

Nakon poduže pauze ‘Rockabilly Showdown’ vraća se u Vintage i to u specijalnom izdanju. Naime, u sklopu ovog izdanja, koncertnu promociju svog tek objavljenog albuma, na koji su čekali punih 25 godina, održat će grupa Greaseballs.
Greaseballsa će se mnogi sjetiti kao legendarne rock ‘n’ roll četvorke koja je u drugoj polovici ’80-ih slovila kao jedna od najzamjećenijih underground grupa u ex YU. Bend su osnovali tadašnji tinejdžeri Davor Viduka (Kawasaki 3p, Kojoti, Majke, Pips Chips & Videoclips), Danilo Šerbedžija, Vjeran Plavčić i Arsen Novak kojeg je kasnije zamijenio Ivica Dajak.
Početak programa ‘Rockabilly Showdown’ predviđen je za 22:00 sata. The River Sharks startaju u 23:30 h, a Greaseballs nešto iza ponoći. Ulaz je 20 kn, za studente 10 kn.
Prije početka, u klubu Kavez koji se nalazi tik do ulaza u Vintage, warm up party održat će DJ Bronco i DJ Gogo. Početak 20 sati, a ulaz besplatan.


Komentari