Queen spektakl u prepunom Boogaloou!

FOTO: Vjeran Petrović

Večer u znaku Queena u zagrebačkom Boogaloou, započela je, kao što je i planirano, tribinom Petera Freestonea i tek 15 minuta kašnjenja.

Atmosfera, ambijent i publika, puna poštovanja prema veličini Freddieja i onoga što Peter ima za ispričat, učinili su ovu tribinu izuzetno ugodnom i uspješnom!

Iz publike su se izmijenjivala pitanja poput : „Kako je izgledao stvaralački proces kod Freddieja?“,  „Propusti u filmu Bohemian Rhapsody“, a jedna od obožavateljica se sjetila pitati što se desilo s Freddijevim brojnim (šest!!) macama – sve su bile sretno udomljene i zbrinute!

Projekcija Freddiejevih fotografija i videa prošla je u ležernijem tonu, a koju minutu iza 22 h, Queen Real Tribute započeo je svoj nastup. Koncert su otvorili s “One vision” i oduševili dupkom pun Boogaloo. “Scandal” , “A Kind Of Magic”, „Under Pressure“, samo su neki od hitova koje su svi prisutni u glas pjevali.

Najveće ovacije izazvale su pjesme “Somebody to love” i “Bohemian Rhapsody”, a tijekom izvođenja “Friends Will Be Friends”, pjevač Ivan Ristanović, se popeo na balkon kluba i na trenutak zbunio sve prisutne, koji su ga čuli, a nisu mogli detektirati gdje se nalazi!

Otprilike na pola koncerta, na pozornici im se pridružio i Milan Šatnik, mladi češki pjevač koji je premijerno izveo pjesmu „Free as a bird“ posvećenu Freddieju, a koju je napisao Peter Freestone.

FOTO: Vjeran Petrović

Oko 23.30 h oduševljena publika je bend zvala na bis, kada su i izveli „Show must go on“, „Friends Will Be Friends“, „We Are The Champions“ te završili malo iza ponoći s “God Save the Queen”.

Po rekacijama publike, rekli bismo da ovo nije posljednji put što smo gledali nastup Queen Real Tribute u Zagrebu.


Komentari