PUT OKO SVIJETA ZA NULA KUNA: Moguće je, saznajte kako!

Pixabay

Mogima je želja proputovati svijet.

“Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!”, napisali su iz udruge Urbana mladež u svom priopčenju.

Oni organiziraju skup predavanja na kojim će mlade educirati o putovanju oko svijeta, te načinima uštede novaca.

Teme koje će prezentirati su: Couchsurfing, Hitchhiking and EVS.​

Couchsurfing je internetska stranica gdje ljudi dijele svoje domove, gradove i živote jedni s drugima što putovanje pretvara u zaista društvenu aktivnost. Na ovoj stranici možete pronaći besplatan smještaj u cijelom svijetu ili možete ugostiti svjetske putnike u svom domu. Ipak CouchSurfing je puno više od toga, a to će objasniti na predavanju.

Hitchhiking je u doslovnom prijevodu stopiranj, odnosno besplatan prijevoz. Iako ne zvuči sigurno ulaziti u auto strancima koje zamolite za vožnju, svjetski putnici imaju odlična iskustva s ovakvim načinom putovanja.

EVS ili European voluntary Service je Europski program za mlade od 17 do 30 godina koji žele volontirati u drugim državama. Volontiranje može trajati od dva tjedna do godine dana i navodno je najbolji način za sticanje iskustva i znanja.

Organizator eventa: Urbana mladež, Zagreb, Croatia​
Datum: 04/11/2016. Petak u 20h ​
Mjesto održavanja: Funk lounge hostel – Rendićeva 28B, Zagreb,​
Pridruži nam se: ulaz besplatan, Yuliia Matsaienko svijetski putnik kao gost predavač, sve prezentacije će
se održati na engleskom jeziku​

Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik.

Event “How can I travel for free? CRO – EU – PLANET EARTH” je dio EVS projekta “Youth mobility – Cro – EU” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati.


Komentari