Prvi Hrvatski Kečeri organiziraju meč za pojas Prvaka Hrvatske!

Eliminacija za pojas prvaka.

Prvi Hrvatski Kečeri organiziraju meč u kojem će se za prestižni pojas Prvaka Hrvatske ovoga puta boriti čak četiri kečera, i to u eliminacijskom meču u nedjelju 19. veljače u klubu Močvara, s početkom u 20 sati.

Ovo je prvi puta da se u Hrvatskoj održava meč za pojas Prvaka Hrvatske u Eliminacijskom meču, stoga će vam u kratkim crtama pokušati objasniti o kakvoj se borbi radi.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Svaki naš wrestling show ima svoju priču i svaka naša borba ima pravi razlog. Neki se kečeri natječu samo kako bi se zabavili, neki da bi iz sebe izbacili svoj bijes, neki žele postati Prvaci, dok neke jednostavno zanima samo slava. Sve u svemu, kečeri su dobra zabava za stare i mlade te garantiraju dobru zabavu svakome tko se pojavi u gledalištu.”[/box]

Više o Prvim Hrvatskim Kečerima pročitajte u našem intervjuu.

Eliminacijski meč

Meč u kojem je sve dozvoljeno kako bi se došlo do pobjede. Protivnika se iz meča može izbaciti na klasični kečerski način. Potrebno je protivnika tri sekunde zadržati leđima na podu u položaju Pin ili ga natjerati da se preda koristeći kečerske zahvate. Pobjednik meča je onaj koji zadnji ostane u ringu. S obzirom da ovaj meč nosi i veliku nagradu koja je ovoga puta pojas Prvaka Hrvatske možemo očekivati extremne poteze i udarce, žestoku borbu raznim predmetima, razne skokove, a naravno kao i uvijek jake i vrlo opasne zahvate i padove.

  • GRIMM vs GENESIS vs HARDCORE STEVO vs FROZEN FIRE

U ovom će se meču boriti četiri kečera i od njih svako ima svoju priču zašto je u ovom meču.

Naime, trenutni Prvak Hrvatske Frozen Fire već neko vrijeme daje svoju riječ da će dobiti priliku onaj koji mu dokaže da je dovoljno dobar, jak i uspješan, no u tome se često izvlačio i raznim trikovima si pokušavao namjestiti što lakšeg protivnika kako bi što duže ostao na tronu. No, konačno imamo i službenu najavu meča u kojemu će Frozen Fire braniti svoj pojas protiv tri vrijedna protivnika.

Grimm svoju priliku zaslužuje tako što iza sebe nema niti jedan čisti poraz u kojem ga netko nije prevario ili izigrao. Pored Grimma, koji je sam zaslužio priliku za sebe, tu je i Hardcore Stevo koji je već jednom imao priliku za osvajanje pojasa, ali tu su mu priliku, kako kaže Ućo, uništili plaćenici tadašnjeg šefa organizacije Frozen Firea. Iz tog je razloga zadnji put u Močvari Ućo prekinuo Frozenov govor i zatražio ponovnu priliku za svog tag tim partnera Hardcore Stevu.

U tom meču uz pomoć trenutne šefice Suzane Black, koja je u ring došla sa očitom namjerom da zbuni Frozena, Ućo pobjeđuje i osvaja priliku za Hardcore Stevu.

Time dolazimo i do Genesisa, koji ni u kakvoj priči, niti teoriji svoju priliku ne zaslužuje. Nije problem samo to što je on trenutno najveće zlo i najveća prijetnja Hrvatske kečerske scene ni to što je više puta svojim upadanjem u program ili nelogičnim izlaskom sa scene prekidao zanimljive borbe. On zapravo do sada nikada nikoga nije niti pobijedio.

Kako je onda upao u meč? Preko veze. Preko bivšeg voditelja organizacije Frozen Firea koji je njegovo sudjelovanje iskoristio samo kako bi on lakše došao do još jedne pobjede. Iz svega je navedenog očito da Frozen i Genesis ne odustaju od svoje prljave igre i da će meč biti pun prljavih trikova. Ali kako će se ova priča završiti? To možete saznati samo na jedan način.

Potvrdite svoj dolazak u Močvaru i saznajte tko će iz meča izaći kao Prvak Hrvatske!

>>> ONI SU PRVI HRVATSKI KEČERI: Kaskaderi, glumci i sportaši, no prvenstveno zabavljači (VIDEO)


Komentari