Prvi hrvatski Food Truck Festival održat će se na zagrebačkom ‘moru’: Evo što vas sve očekuje!

ILUSTRACIJA: Pexels

Bijeg od vrućine asfalta, šetnja uz plažu zagrebačkog mora, dobra glazba i fina klopa – zvuči sjajno, a upravo ovaj recept za opuštanje donosi novo ljetno osvježenje koje u metropolu stiže na kotačima, a uvelike će obogatiti i njezinu street food festivalsku scenu, piše Večernji.

 Od 1. do 5. srpnja na Jarunu se održava prvi hrvatski Food Truck Festival na livadi tik do tamošnjeg Aquarius kluba. Organizira ga ekipa iz tvornice zabave iz koje je izašao Fresh Island, jedan od najvećih ljetnih festivala na Jadranu. Uz bogat dnevni i noćni program te tematske obiteljske, dječje, piknik i animacijske zone, za prvo izdanje manifestacije osigurali su jedinstvene lokalne, veganske, zdrave i orijentalne specijalitete. Posjetitelji će tamo moći isprobati street food izvedbu BarBaQ trucka u smoker varijanti, indonezijske delicije koje će pripremati Apululu te fuziju azijske i europske gastrokulture iz Munchy kuhinje. Za žedna će se nepca pobrinuti koktel majstori i Pivovara Medvedgrad, a zaslađivanje, posebice za klince, zagarantirano je uz Refresh ‘n’ Go prikolicu.

Otvorenje festivala obilježit će afterwork piknik druženje od 16 sati uz nastupe DJ-a i gastroprezentacije na svakom kamionu, a navečer će nastupiti Ljetno kino. Tijekom pet dana Truck live pozornica bit će, najavljuju organizatori, meka vrhunskih uličnih i profesionalnih glazbenika poput Scifidelity Orchestra, Public Hit Factoryja, Gypsy Groovea te Joe Panda & Banda, čiji koncerti počinju u 19 sati, a u pauzama će atmosferu zagrijavati poznata zagrebačka DJ imena.

Vikend after partyji zakazani za 3. i 4. srpnja preselit će se iza ponoći na terasu Aquariusa, a ulaz na sva festivalska događanja je besplatan.


Komentari