Provjerite koji vas filmski naslovi čekaju ovog tjedna na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Ako početak kolovoza provodite u Zagrebu, pronađite filmsko osvježenje u Prvom redu do mora filmova. Riječ je o novom programu Ljetne pozornice Tuškanac u sklopu kojeg će se do rujna u najljepšem kinu na otvorenom prikazivati aktualni filmovi iz redovite kinodistribucije. U ovotjednom Prvom redu do mora filmova možete uživati uz: All InclusiveKlub zadovoljnih ženaTullyDo dna i Mamma Mia: Here We Go Again.

Švedska komedija All Inclusive na rasporedu je u utorak, 31. srpnja. Inger se jako radovala proslavi 60. rođendana u Hrvatskoj, no onda je otkrila da je muž vara. U deprimiranom izdanju zaputi se za Split u društvu svojih kćeri – razumne Malin (35) i kaotične Tove (33). Inger i Malin su međusobno sličnije dok se Tove jako trudi da je uključe u njihov krug. Sestrinsko rivalstvo ubrzo eskalira u natjecanje u tome tko će bolje ugoditi majci. U filmu glume i hrvatski glumci Ksenija Marinkovic i Goran Bogdan.

Diane Keaton i Jane Fonda na Ljetnu pozornicu Tuškanac stižu s Klubom zadovoljnih žena u srijedu, 1. kolovoza. Radnja filma smještena je u Kaliforniju, a prati četiri prijateljice čiji se životi promijene nakon čitanja knjige 50 nijansi sive u njihovom književnom klubu.

Tully s Charlize Theron u glavnoj ulozi na rasporedu je u četvrtak, 2. kolovoza. Film prati mladu majku Marlo, koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od koje je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer, a od muža baš i nema prevelike pomoći. Jednoga dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tully.

Do dna redatelja Wima Wendersa gledamo u petak, 3. kolovoza. Radnja filma se vrti oko ljubavne priče znanstvenice (Alicia Vikander), koja se bavi istraživanjem oceana i tajnog agenta (James McAvoy).

Subotnja večer rezervirana je za Mamma Mia: Here We Go Again, nastavak popularnog filma Mamma Mia iz 2008. s Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Amandom Seyfried i Colinom Firthom u glavnim ulogama. Odlazimo ponovno na čaroban grcki otok Kalokairi i prisjećamo se kako je, 30 godina ranije, sve počelo.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21:30 h. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac od 20 h po cijeni od 30 kuna. Projekcije su dog-friendly.


Komentari