Provedite tmurnu nedjelju uz sjajne komičare

Ulaz je slobodan.

Smijeh je jedini lijek bez nuspojava! Zato dođite u nedelju 22. listopada u Pivanu (Ilica 222) u 19 sati poslušati Stand up nastupe tri sjajna komičara:

1. Jadranko Glavačević

Kratak opis: voli pivo i žene podjednako.., možda malu prednost daje pivi…Vrlo neuspješno se bavi stand up komedijom već 13. godinu…

2. Zvonko Kožić

Zvonko Kožić, rođen u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka, od malih nogu zaljubljen u crtiće ili crtić, jer se u njegovo vrijeme prikazivao jedan dnevno. Majka ga stalno ispituje kada će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikada neće uozbiljiti.Tata je za nju uvijek govorio da nije studirala pravo nego krivo.

Vječiti je pozitivac i zato je više u školi volio ocjenu +2 nego -3. Ako ne dođe neki smak svijeta, čiji se datum mijenja iz dana u dan, planira se ovim baviti još jako dugo.

3. Denis Džejson Rajčić

Subotičanin na privremenom radu i životu u Zagrebu. Plesač i glumac u pokušajima, sa željom da postane najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima. Ukoliko mu to ne uspije onda će biti samo – komično nabildan! On dokazuje da je bolje biti dobra kopija / imitator, nego loš original – zato originalno imitira domaće selebritije!


Komentari