Provedite Badnjak u dobrom društvu: Donosimo popis događanja diljem grada

FOTO: Ivan Klindić

Mnogima su izlasci na Badnje veče postali tradicija proslave Božića s prijateljima.

U novije vrijeme promijenilo se mnogo toga. Jedna od promijena jest kako se sve češće Badnjak provodi u dobrom društvu, dok je Božić rezerviran samo za obiteljska druženja. Ako pripadate onima koji već tradicionalno za Badnjak provode vrijeme s prijateljima u gradu, a niste sigurni gdje biste se točno zaputili, donosimo vam popis lokacija na kojima možete proslaviti Badnje veče.

Advent u Zagrebu

Mnoštvo lokacija diljem centra nudi nam dobru glazbu, odličnu gastro ponudu i fine tople napitke. Ako ste više romantik, posjetite Gornji grad koji je ove godine posebno čaroban, a za one koji su raspoloženi za šetnju i klizanje, preporučamo Advent na Zrinjevcu, Fuliranje ili Ledeni park.

Badnjak s Princeom – NoA & FunkBlasters

Za ljubitelje Jazza, na Badnjak u 21:00 Boggie klub je posvetio jednom od utjecajnijih glazbenika. Večer ćete moći provesti uz funk i soul hitove te plesati gotovo do jutra.

Badnjak u Katranu

Točno u ponoć svoja će vrata otvoriti Katran. Možete zaplesati uz poznate hitove Mariahe Carey, Dine Dvornika, Chris Rea, Fantoma, Frank Sinatre, Novih Fosila i još mnogih drugih. Oni koji su česti posjetitelji Katrana već znaju da svaki kat nudi nešto drugo te da neće ostati razočarani. Ulaz se naplaćuje do 4 ujutro a cijena upada je 25kn prije 01:00 sati, dok je nakon toga cijena 30kn.

Zagreb, tak imam te rad

U Cadillac Clubu na adresi Medveščak 2, očekuje vas program ‘Zagreb, tak imam te rad’. Možete zaplesati uz dobri stari valcer, tango, rumbu, foxtrot i mnoge druge standardne plesove. Zabava počinje u 19 sati.

Badnjak u Prački

Badnje večer možete proslaviti u klubu Pračka uz raspjevanu atmosferu i dobro društvo.

Badnjak u Kak se šika

U šarmantnom kafiću Kak se šika sigurno ćete se osjećati kao da ste u toplom boravku. Ovaj predivno uređen kafić priprema toplu atmosferu i dobru zabavu. S obzirom da bi interes mogao biti veliki, ne bi bilo loše rezervirati stol.

Lokalni kafići

Svaki kvart ima onaj svoj lokalni kafić u kojem već tradicionalno provode Badnjak. U njima susrećete dobro poznatu ekipu iz mladosti, iz školskih dana ili susjede s kojima ste postali prava mala obitelj. Točno u ponoć zaželit ćete si sve najbolje za Božić i zapjevati još koju božićnu pjesmu prije nego se uputite kući.


Komentari