Proljetno izdanje showa ‘Ženska priča’ uz Bojanu Gregorić Vejzović i Jelenu Perčin

Show je humanitarnog karaktera.

U proljetnom izdanju showa Ženska priča, stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će poznate hrvatske glumice – Bojanu Gregorić Vejzović i Jelenu Perčin, uz posebnog gosta večeri, Amara Bukvića.

Ženska priča humanitarnog je karaktera i svi prihodi od ulaznica doniraju se Zakladi Ana Rukavina.

U ležernim razgovorima koji čine Žensku priču omiljenim formatom posjetiteljica koje uživaju u ležernim i inspirativnim ženskim pričama, ovoga puta bit će govora o kazališnoj i filmskoj glumi. Poznate televizijske, kazališne i filmske glumice pričat će o poslu, angažmanima na sapunicama, izazovima glumačkog života i vječnom pitanju glamura glumačkog života.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u srijedu 29. ožujka 2017. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

  • Bojana Gregorić Vejzović – rođena je u Zagrebu 1972.; nakon završene srednje škole je diplomirala Baletnu školu u Zagrebu te postala članicom baleta HNK Zagreb. 1991. upisuje Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu te na trećoj godini postaje članicom DGK Gavella. Glumačko stvaralaštvo ostvaruje na svim pozornicama grada Zagreba počevši u svojem matičnom kazalištu s predstavama Breza, Četvrta sestra, Leda. Za brojne je uloge nominirana osvojivši Nagradu hrvatskog glumišta, nagrade Orlando, Marulićevi dani, Dani Satire i mnoge druge. Novije filmske uloge ostvaruje u filmu «Love Island» Jasmile Žbanić te kratkom filmu «Kroz prozor» Gorana Ribarića, a televizijske u serijama «Dobrodošli u Orient Express», «Horvatovi» te «Nemoj nikom reći». Ostvarila je i mnoge TV suradnje kao voditeljica emisija Živi Zid, 100 posto ja, Dora itd.
  • Jelena Perčin – rođena je 1981. u Dubrovniku; 2000. upisuje Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. U ljeto 2001. godine, nakon završene prve godine, prvi put se pojavljuje u predstavi «Četvrta sestra» u režiji Ivice Boban na Dubrovačkim ljetnim igrama. Brojne kazališne uloge ostvaruje u Gradskom kazalištu Požega, Istarskom narodnom kazalištu, virovitičkom kazalištu, a 2013. pridružuje se ansamblu HNK u Osijeku gdje za ulogu Mande u predstavi ‘Hotel Slobodan promet’ biva nominirana za najbolju sporednu žensku ulogu. U jesen 2015. pridružuje se ansamblu HNK u Zagrebu. Televizijskoj je publici poznata je po ulogama u serijama Villa Marija, Zabranjena ljubav, Naša mala klinika, Bitange i princeze (…) , te u filmovima Duga mračna noć, Veliko pospremanje, 7sex7, Most na kraju svijeta.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju u novom nastavku Ženske priče.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 099/758-9934.


Komentari