Pripremite kostime! Evo gdje u Zagrebu izaći za Halloween

screenshot

U Noći vještica 31. listopada, pripremite se za najluđu plesnu noć.

Močvarni Halloween party na 2 floora (21:00-06:00)

Mjesto: Močvara

“Pusta livada obavijena maglom sa zvučnom zavjesom lijene rijeke u pozadini. Jesenja večer jezive atmosfere kao iz filmova Romera ili Carpentera uz zvuke Misfitsa iz obližnjeg kluba. Odjednom, iz magle izranjaju horde zla: zombiji, vještice, krvave medicinske sestre i brojna druga čudovišta. Ulaze u klub zvan Močvara gdje na pozornici DJ Mario Kovač kasapi dobar glazbeni ukus kombinacijama trasha, punka, metala, RnR-a, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s…

Apokaliptični prizori slasher hororaca po zidovima kluba izmjenjuju se sa svjetlosnim efektima na najposjećenijoj i najluđoj Halloween zabavi proteklih par desetljeća. Dođite i uvjerite se zašto se stotine i stotine ljudi iznova vraćaju na ovo mjesto zločina!”, piše u najavi Močvarnog partyja.


Pogon jedinstvo definitvno je jedno od najboljih mjesta za proslavu Noći vještica već godinama, ne sumnjamo da će i ovaj put biti zajamčena zabava.

Upad: 30 kuna.

Halloween night – Hard Place ‘Kein Engel Rammstein Tribute’

Mjesto: Hard Place

Poslije hladnog ljeta slijedi vrući tuš dobro nam poznatih hitova njemačkih šlagera. Na Halloween noć rasturite se na flooru Hard Placea, uz najveće hitove njemačkog industrial metal giganta!

Kein Engel osnovan je 2010. godine s idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammsteina. Band nastupa u trajnoj postavi koju čini pet glazbenika s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom.

Za prepoznatljiv dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju, zaslužan je producent i DJ – Seraphim Codex, koji povremeno nastupa sa bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

Upad: 20 kn.

Štaš bit za Halloween i zašto baš klaun?

Mjesto: Klub

Ako nemate ideje, dođite bezidejno do Kluba. Vi dođite kao klaunovi, a oni će se pobrinuti da se tako i ponašate tako što će svakog klauna nagraditi rakijom dobrodošlice.

“Štaš bit” je isto što i “Štaš pit” samo Halloweensko izdanje. Dakle mešap svega, od cuge do glazbe.

Upad je klasičnih 20/30 kn, a ako imaš masku koja nije kupljena na kiosku za 10 kn onda je 20 kn – all night. Najboljeg klauna nagrađuju upadom +1 za idući Halloween.

19+
DJ’s: Indy i Resk

Halloween: Piknik / Horror Piknik

Mjesto: Kset

KSET će na Noć vještica, 31. listopada, ugostiti Piknik i Horror Piknik!

Stari znanci KSET-a i jedna od najoriginalnijih pojava na regionalnoj sceni predvođena je svojevrsnim genijem Gos’nom Bandarom.
Gos’n Bandar je još davne 1995. godine započeo svoje glazbeno putovanje eksperimentirajući u svom studiju.

Usporedno s Piknikom nastaje i frakcija benda HORROR PIKNIK koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom davno zaboravljenog stila osvaja mnogobrojnu metal publiku.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 50 kuna.

Halloween nIghT – Johann Franck

Mjesto: Johann Franck

U Noći vještica 31. listopada Johann Franck vas poziva da se maskirate baš u ono što je vaš najveći strah i prepustite tulumu do jutra.

Za soundtrack bit će zaduženi strašno dobri DJ-evi, a Johann Franck pretvorit će u skrovište strašnog Pennywise-a.

Ulaz je slobodan za sve one skrivene maskom, a ostali nek strahuju od naplate…

Ponesi svoj crveni balon i zapamti: You’re gonna float too.🎈

Komentari

loading...