Priča jednog sociologa, autora i kolumnista: Maraton karijera ugostit će Brunu Šimlešu

Sljedeći fakultet koji će u sklopu Maratona karijera ugostiti svojeg bivšeg studenta je Filozofski fakultet u Zagrebu. Nakon FER-a i FPZG-a, projekt Maraton karijera studentima dovodi poznatog hrvatskog autora, kolumnista i sociologa – Brunu Šimlešu.

Treći susret projekta dovodi studente na jednu posebno zanimljivu stazu prema karijeri. Naime, gost FFZG-a bit će Bruno Šimleša, autor devet knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti čiji su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka. Bruno je diplomirao sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom Ontologijske sigurnosti u djelu Anthonyja Giddensa. Dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list.

Ovom prilikom, Bruno Šimleša odgovorit će na pitanja studenata koji danas studiraju na njegovom matičnom fakultetu, ali i brojne druge zainteresirane. Priča jednog sociologa, autora i kolumnista inspirirat će ih tako 10. svibnja upravo na FFZG-u.

Projekt se održava od 17:30 sati u dvorani D3 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a uz predavanje studenti mogu očekivati još jednu zanimljivu radionicu te nagradno iznenađenje! Naime, partner projekta HalPet održat će interaktivnu radionicu pod nazivom „Imaš minutu?“, a nakon predavanja Brune Šimleše dodijeliti još jednu od besplatnih edukacija za posjetitelje događaja.

Mjesta su i ovom prilikom ograničena, a prijave su moguće putem obrasca na linku: http://bit.ly/mk_ffzg.

Podsjećamo, projekt Maraton karijera traje do konca svibnja, a uključuje predavanja danas iznimno poznatih i uspješnih ljudi, panel raspravu u posljednjem posjetu, business networking i brojna druga iznenađenja!

Pridruži nam se, upoznaj Brunu Šimlešu, zaradi preporuke o daljnjim koracima u svojoj karijeri i započni vlastiti poslovni maraton uz savjete iz prve ruke!


Komentari