Preporuka naše redakcije: Što ovog tjedna pogledati u zagrebačkim kinima?

Tko još odbija odlazak u kino? Sigurni smo da nitko. Prijatelj, partner ili član obitelji, dobro društvo za film se uvijek nađe.

Nedavno smo pisali o starim zagrebačkim kinima koji bude nostalgiju za nekim prošlim vremenima, no ni danas ponuda nije loše. Bilo da se radi o multipleksima ili starim gradskim kinima koja još uvijek žive, ne možemo nikako reći kako izbor filmova nije dobar. “Prošetali” smo po zagrebačkim kinima i odabrali neke od filmova koji su naša preporuka za ovaj tjedan.

Kino Europa na svojem rasporedu još uvijek uglavnom živi na reprizama filmova koji su se vrtjeti tijekom sezone, a odličnih naslova ne nedostaje. Kapetan fantastični, Sve što dolazi, Samo je kraj svijeta i Priče s asfalta samo su neki od stranih filmova, dok od hrvatskih filmova izdvajamo nagrađivani film Ne gledaj mi u pijat, redateljice Hane Jušić, zanimljiv film Naša svakodnevna priča, Ines Tanović te Uzbuna na zelenom vrhu, film snimljen prema popularnom dječjem naslovu Ivana Kušana. Tjedni raspored pogledajte ovdje. 

Art kino Grič i Kino Tuškanac “odmara” do jeseni, ali zato u Ljetnom kinu Tuškanac možete pronaći naslove predstavljene ne ovogodišnjem filmskom festivalu u Motovunu. Ponudu pogledajte ovdje i još nekoliko dana uživajte u filmu pod zvijezdama.

U Cinestar multipleks kina stigli su najnoviji naslovi koje možete pogledati već danas, a mi izdvajamo akcijski ratni film Dunkirk o kojem oni koji su ga pogledali ne prestaju pričati, SF film Valerijan i grad tisuću planeta i Planet Majmuna: Rat. Pored navedenih naslova možete uživati u pregršt komedija, animiranih filmova i nešto drama, a kompletan raspored pogledajte ovdje. Podsjećamo da u utorak 8.8. možete kupiti ulaznicu za samo 10 kuna i uživati u filmu po izboru, ali morate požuriti. 

 


Komentari