PRAVA VEČER ZA UŽIVANJE: Četiri tenora očekuju vas u Klovićevim dvorima

Facebook

ŠTO: Četiri tenora u Zagrebu

KADA: srijeda 13. srpnja 2016.

GDJE: Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vlado Garić i Marko Pecotić svoj su prvi nastup imali u travnju kao gosti na koncertu u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo. Postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

“To će uistinu biti jedan poseban koncert s obzirom na mjesto na kojem će se održati, s predivnim pogledom na Zagreb, a mi ćemo se potruditi odabrati jednako dobre pjesme da publika još dugo pamti naš koncert. Marko Pecotić, Đani, Vlado i ja marljivo se pripremamo i izvrsno se slažemo, kako van pozornice, tako i na njoj. Mislim da smo dobra ekipa i da ćemo publici pružiti potpuno novi doživljaj glazbe. Jedva čekam popeti se na pozornicu i vidjeti reakciju publike”, kazao je Marko Škugor.

Iako funkcioniraju na relaciji Zagreb-Šibenik-Split, dečkima nije problem putovati da se nađu na probi kako bi na koncertu sve bilo savršeno.

“Jako smo zadovoljni kako zvučimo, a repertoar smo malo proširili, da za svakoga bude po nešto. Primjetili smo da publika osim kancona koje inače pjevamo, voli čuti i domaće uspješnice starijih izvođača. Potrudit ćemo se da koncert bude ugodan i za oko i za uho te vjerujem da će publika poželjeti zapjevati s nama”, dodao je Marko Pecotić.

“S obzirom da smo svi stasali iz klapa, a neki u njima još uvijek pjevaju, dio repertoara će biti posvećen dalmatinskim šlagerima. No dijapazon nam je jako velik, tako da ćemo ‘potegnuti’ sve do opere. Koncert na Gradecu bit će i svojevrsno otvorenje naše ljetne priče, odnosno niza koncerata koje imamo dogovorene. Koncert na Gradecu bit će prava večer za uživanje i opuštanje, samo da nas vrijeme posluži i da slučajno baš taj dan ne pljusne kiša”, smije se Đani Stipaničev.

Koncert Četiri tenora održat će se u sklopu ’35. Večeri na Griču’, no broj mjesta u publici je ograničen te svi koji žele biti sigurni da će uživati u najljepšim glasovima na ovim prostorima, svoju ulaznicu mogu kupiti već danas u Scardoni i u sustavu Eventima.

Koncert Četiri tenora priuštit će Vam uživanje u toploj ljetnoj večeri ispunjenoj talijanskim kanconama i najljepšim domaćim pjesmama pod otvorenim nebom i s čarobnim pogledom.

“Jako mi je drago što nastupamo baš na Gradecu, vjerujem da će kombinacija predivnog ambijenta i naših pjesama rezultirati lijepim uspomenama za publiku te pozivam sve koji mogu da nam se pridruže 13. srpnja na Gradecu”, zaključio je Vladimir Garić.

CIJENA:
100, 150 i 190 kn (sve je slobodno sjedenje)


Komentari