Praktikum poziva na vikend-trening usavršavanja tehnika učenja

Ivan Ramađa

Udruga Praktikum poziva građane da se priključe vikend treninzima kojima će povećati svoje intelektualne kapacitete i lakše usvajati gradivo uz napredne tehnike učenja.

Pohađanjem treninga usavršavanja tehnika učenja vikendom, polaznici će putem pristupačnog i zabavnog programa biti u mogućnosti doznati kako učenje može biti aktivan i zanimljiv način upoznavanja svijeta oko sebe.

“Cilj nam je „naoružati“ polaznike učinkovitim alatima te ih usmjeriti i ohrabriti da preuzmu kontrolu u svoje ruke, a time razviju i osjećaj efikasnosti i zadovoljstva.”, ističu u Udruzi.

Prijavom na ovaj tečaj bit ćete u mogućnosti ovladati metodama učenja i usvojiti vještine za efikasnije korištenje kapaciteta vlastitog pamćenja.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Tehnike učenja održavaju se jednom mjesečno u obliku vikend treninga. Tečaj se u veljači održava od 18.02.-19.02.2017. Ukupno vrijeme trajanja radionice je ukupno 10 radnih sati, podijeljenih u 2 dana.[/box]

Dostupni termini održavanja:

  • subota, 18.02.2017. od 14:30-17:30 sati;
  • nedjelja, 19.02.2017. od 09:00-12:00 sati i od 14:30-18:30 sati

Po završetku seminara, roditelji će dobiti stručnu procjenu napretka i konkretne savjete za daljnji rad njihovog djeteta.

Trening je prilagođen i djeci s disleksijom i disgrafijom, a održava se pod stručnim pedagoškim vodstvom uz individualiziran pristup svakom djetetu.

Predbilježiti se za sudjelovanje možete putem maila [email protected], a više detalja doznajte na linku Tehnike učenja/Udruga Praktikum.


Komentari