Poznate glumice na novoj Ženskoj priči!

Foto: Ivana Kaurloto

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show “Ženska priča” u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! Stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne ženske priče u utorak 4. lipnja ugostit će poznate kazališne, televizijske i filmske glumice: Milu Elegović, Ninu Violić i Anu Begić Tahiri.

Foto: promo, FB

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o životu na daskama.Glumice će pričati o ljubavi prema glumi, putu uspjeha, studiranju na Akademiji dramskih umjetnosti, zajedničkim angažmanima u predstavama i serijama, pripremama za uloge, tremi, zgodama i nezgodama sa snimanja,  uz mnogobrojna pitanja iz publike.

Foto: promo, FB

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  4. lipnja 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine. Podsjećamo da je rezervacija ulaznica obavezna na [email protected]


Komentari