Na posljednjem Maratonu karijera čekaju vas vrhunski gosti i stručnjaci uz temu ‘Kako uspjeti u Hrvatskoj?’

Posljednji Maraton karijera održat će se na jednom od najvećih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu! Peti susret imate priliku popratiti na Ekonomskom fakultetu, a i ovaj je put ekipa povećala broj gostiju upravo zbog posebnog programa u završnici projekta!

Na Ekonomskom fakultetu 13. će lipnja i ovaj put biti održano predavanje bivšeg polaznika fakulteta, a potom slijedi i panel rasprava s temom o aktualnostima i mogućnostima zapošljavanja i ostvarivanja karijere na hrvatskom tržištu rada – “KAKO USPJETI U HRVATSKOJ?”.

Ovom prilikom, ugostit će čak četvero gostiju, mahom svih bivših polaznika EFZG-a, a o kome je riječ – doznat ćete ako ostanete uz stranicu Maratona karijera, udruge Studentski informativni kutak te glavnog medijskog pokrovitelja Studentski.hr.

Program započinje u 16 sati s predavanjem u dvorani 7, a studente posjetitelje i ovaj će put nagraditi online tečajem partnera projekta HalPet, kao i omogućiti upoznavanje s partnerima i gostima.

ULAZ JE BESPLATAN, no mjesta su i ovom prilikom ograničena, a prijave su moguće putem obrasca na linku: http://bit.ly/mk_efzg.

Podsjećamo, projekt Maraton karijera traje od travnja, a uključuje predavanja danas iznimno poznatih i uspješnih ljudi, panel raspravu u posljednjem posjetu, druženje s uspješnicima u Hrvatskoj i brojna druga iznenađenja!

Pridruži se i ovom prilikom upoznaj poznate hrvatske poslovnjake, zaradi preporuke o daljnjim koracima u svojoj karijeri i započni vlastiti poslovni maraton uz savjete iz prve ruke!


Komentari