Posjetite najveći kontinentalni nautički sajam u regiji

Zagrebački Holding u veljači na Zagrebačkom velesajmu najavljuje sajam nautike te sajam gastronomije i ugostiteljstva.

Ova dva komplementarna sajma s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme održat će se od 22. do 26. veljače 2017.

Ovogodišnji Zagrebački sajam nautike bit će najveće izdanje tog sajma u posljednjih sedam godina. Održat će se u šest paviljona, a na njemu će biti predstavljen i najveći brod ikada izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

Ploviti, otkrivati, živjeti

Sajam nautike održat će se pod sloganom „Ploviti, otkrivati, živjeti“ , a u ponudi će biti više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Ovaj u nas jedini kontinentalni nautički sajam unazad nekoliko godina bilježi rast izlagačkog segmenta i broja posjetitelja.

Prošlogodišnja brojka od 25.582 posjetitelja pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

U istom terminu održava se i Hotel&gastroteh, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Spajanjem ovih sajmova dobiva se zaokružena cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije.


Komentari