POSJETITE ‘DAN ZDRAVLJA’: Uputite se u najbliži City Center One

City Center One

ŠTO: Dan zdravlja

KADA: subota 16. srpnja 2016.

GDJE: City Center One West (Jankomir 33) i City center One East (Slavonska avenija 11d)

Pozivamo vas da subotu, 16. srpnja, dođete u svoj City Center one te prikupite najbolje zdravstvene savjete, pregledate madeže, provjerite stanje krvnog tlaka, sudjelujete u radionicama i drugim aktivnostima te na taj način napravite korak ka zdravijem životu cijele obitelji!

City Center one, uz potporu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, Gradskog ureda za zdravstvo i Crvenog križa organizira Dan zdravlja te posjetiteljima omogućuje da potpuno besplatno testiraju zdravstvene parametre i da se na najbolji način pripreme za izlaganje suncu.

10 – 17 sati

Besplatno nutricionističko savjetovanje

Izmjerite stanje vitamina, minerala i tjelesnog indeksa te prikupite korisne nutricionističke savjete u ljekarni Mandis Pharm na prvom katu Centra.

11 – 13 sati

Besplatan pregled madeža i kože
Obavite pregled madeža i kože te se s dermatologom savjetujte o pravilnim načinima zaštite i brige o koži, također u Mandis Pharm ljekarni.

Edukativne radionice i nagradni kviz

Pridružite se edukativnim radionicama zajedno s vašim mališanima i saznajte sve o prednostima i štetnostima sunca, kako se od njega zaštititi, kako izbjeći toplotni udar te mnoge druge korisne informacije koje će i vama i vašoj djeci biti vodič za ljeto.

13 – 15 sati

Zabavna radionica za djecu
Dovedite djecu na ljetnu kreativnu radionicu Ljetni album za uspomene, kojega će vaši mališani, uz pomoć animatora, izraditi sami te će u njega tijekom ljeta spremati fotografije s ljetnih praznika.

15 – 19 sati

Besplatna provjera krvnog tlaka
Potražiti stručni savjet i brojne edukativne materijale o zdravlju te besplatno provjeriti krvni tlak.

Projekt su podržali Mandis pharm, Vichy, La Roche Posay, Almagea, Hamapharm i Dr.Stribor kozmetika koji su pripremili poklone za vas i vaše najmlađe.

Pogledajte raspored aktivnosti u City Centeru one East na linku Dan zdravlja.


Komentari