POSEBNA PONUDA: Pogledajte ‘Prirodu i društvo’ za 30 kuna

press

ŠTO? Predstava Priroda i društvo

KADA? 11. i 12. siječanj

GDJE? ZKM

Predstava koja je dobila brojne pohvale struke i publike, inicirana je koprodukciji s kreativcima umjetničkog kolektiva SKROZ, Norom Krstulović, Majom Sviben i Vedranom Peternelom te Zagrebačkim kazalištem mladih.


Izvrstan glumački ansambl (Anđela Ramljak, Dora Polić Vitez, Mia Biondić, Edvin Liverić, Jasmin Telalović, Zoran Čubrilo) oduševit će vas svojom energijom, glumačkom i glazbenom izvedbom.

Uz to, u svakoj izvedbi ansambl ugošćuje jednog od hrvatskih glazbenih umjetnika, a dosad su im u gostima bili Damir Urban, Mirela Priselac Remi, Davor Gobac, Mile Kekin, Anita Valo i Meri Jaman, Darko Rundek, Sandi Cenov, Sara Renar, Stjepko Galović Kandžija i mnogi drugi.

Dobra zabava na „Prirodi i društvu“ je zagarantirana!

Ukoliko još niste pogledali predstavu „Priroda i društvo“ ili ju želite ponovno pogledati, iskoristite ovu posebnu ponudu za izvedbe 11. i 12. siječnja u 20.00 sati. Cijena pojedinačne ulaznice s popustom je 30 kuna, a dodatno na svake 3 kupljene ulaznice četvrtu vam poklanjamo.

Za više informacija i rezervaciju ulaznica s popustom nazovite na 01/4876-721 i 01/4872-561 ili pošaljite e-mail na [email protected]

 

Komentari