Popularni mjuzikl za najmlađe ‘I opet…Miffy’ ponovno u Trešnji

Hit mjuzikl za najmlađe ‘I opet…Miffy’ od veljače ponovno igra u Trešnji, jedinom kazalištu izvan Nizozemske koje ima ekskluzivno pravo postavljanja.

Mjuzikli Miffy i nastavak I opet…Miffy vjerno slijede slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh, a zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

„I opet…Miffy smo obnovili zbog velikog interesa publike i nadamo se da će se i novim generacijama mjuzikl jednako svidjeti“, rekla je ravnateljica kazališta Trešnja, Višnja Babić.

Čak 85.000 posjetitelja pogledalo je oba nastavka Miffy, koje je Trešnjin ansambl izveo preko 300 puta.

„Prilikom obnove predstave koju nismo igrali godinama, shvatili smo koliko nas veseli i koliko volimo igrati Miffy. Uvijek je predivan osjećaj igrati u traženim predstavama, a budući da se za Miffy traži karta više, nadamo se da to govori o kvaliteti“, kazala je glumica Aleksandra Naumov koja u predstavi glumi Miffy.

I opet...Miffy_photo Damil Kalogjera (2)

U ovom nastavku Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu … Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, uz scenografiju u prepoznatljivim žarkim bojama Dicka Brune, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Dramatizaciju i stihove potpisuje Ivo de Wijs, autor glazbe je Joop Stokkermans, scenografiju i kostimografiju potpisuje Arno Bremers, oblikovanje svjetla Pelle Herfst, a prevoditeljica je Vanda Vujanić Šušnjar.

Predstava se vraća na repertoar kazališta Trešnja od veljače, kada se može pogledati 3. (u 17 sati), 4. (u 11 sati) i 11. veljače (u 11 sati).

Zagreb.info i Trešnja vas daruju s dvije ulaznice za izvedbu u nedjelju, 11. veljače u 11 sati. Detalje provjerite na našoj Facebook stranici.


Komentari