Pogledajte kakve poslastice vas čekaju u Vintageu

FOTO: Facebook/ Vintage Industiral Bar

ŠTO? Tjedni program

KADA? 28. veljače do 4. ožujak

GDJE? Vintage industrial bar

UTORAK 28.2.2017. GENIJALNO NENORMALNA SLUŠAONICA TRASH TALK TUESDAY by DJ Trasher:


Vintage Industrial je u suradnji s DJ Trasherom pokrenuo glazbenu slušaonicu koja od sada nadalje ide svakog utorka. Cilj slušaonice je da uz široku lepezu glazbenih stilova izlječite činjenicu da još nismo stigli ni do sredine radnog tjedna.

Uz to, dobro je znat’ da u gradu usred tjedna postoji mjesto gdje se vrti glazba po svačijemu ćefu, a radno vrijeme je do 2:00 sata ujutro.

Ulaz je besplatan, početak je 21 sat.

SRIJEDA 1.3.2017. RADIO STUDENT: STRANGER MUSIC: sf/mystery/horror filmska slušaonica zvukom ograničena.

Istražujući neobičan signal poslan iz video laboratorija u kojem se modificiraju TV i filmske uspješnice, Mr.Lu2 biva uvučen u digitalni svijet u kojem je zvuk fantastike zarobljen već naramak godina. Kako separirati čestice zvuka iz kompleksnog filmskog sadržaja? Kako odrediti fraktalne tvorevine zvuka koje su utkane u podsvijesti bitka života i smrti? Nikako.

Vrata se otvaraju u 20 sati, a ulaz je besplatan.

ČETVRTAK 2.3.2017. I GARAGE ROCKIN’ CRAZE!: The Minnesota Voodoo Men, B and the Bops Erotic Biljan & His Heretics + special guests Go From Tokyo & Miko

The Minnesota Voodoo Men, japanska garage rock atrakcija iz Tachikawe, ponovno će svratiti u Zagreb u sklopu mini turneje na kojoj promoviraju dokumentarni film “Garage Rockin’ Craze” o neobičnoj i divljoj undeground garažnoj sceni u Japanu.

Vrata se otvaraju u 20 sati, event počinje u 21 sat, a ulaz je 35/ 45 kuna.

PETAK 3.3.2017. FAITH NO MORE VS. SKUNK ANANSIE tribute koncert I Start vikend

U Petak vas očekuje sraz dvaju glazbenih divova za koje se vrata otvaraju u 22 sata, a event počinje u 23 sata. Ulaz je 20 kuna, za studente 10 kuna.

SUBOTA 4.3.2017. DEEP PURPLE TRIBUTE: Rock Masters

Tu noć u subotu 4. ožujka u Savskoj 160 bit će ljubičasta jer će biti posvećena jednom od najvećih hard & heavy bendova u povijesti rock glazbe . Kroz najznačajniji dio karijere grupe Deep Purple provest će vas zagrebačka grupa Rock Masters.

Vikend program počinje u 22 sata, a sam koncert u 23.30. Ulaz se naplaćuje od 22 sata i to 10 kn za studente, 0 za sve ostale.

Komentari