POČETAK DRUM&BASS SEZONE: Odlična zabava uz Dirty Beatz i Good Looking

FOTO: Press

Vrata AKC Medike / Kluba Attack otvorena su za sve ljubitelje atmosferičnog liquid zvuka, kada će ekipa Dirty Beatz-a pokušati dočarati dašak jedne good looking večeri poput legendarnih iz londonskog kluba Fabric.

FURNEY (Good Looking, Jazzsticks, Liquid V, CIA,../UK) zasigurno veliki talent koji je od svojih početaka prepoznat kao jedan od najvećih umjetnika od svima znanog LTJ BUKEM-a, uz kojega se i danas redovito pojavljuje za DJ pultom, a može se pohvaliti s više od 50 uradaka na poznatom Bukemovom labelu Good Looking. Zaista, tko bi mogao bolje od njega samoga začiniti ovu večer? Svaki njegov set je toliko mističan i „dreamy“ da lako dopire do slušatelja i ako do sada niste, sada će te jednostavno morati biti u moovingu na danceflooru. Jazzy, atmospheric, soulful drum’n’bass zvuk prožet je kroz sve njegove dosadašnje uratke (ima ih više od 150) od najranijih „Drum Tools“, „Pipez“, te kasniji „Distance“ koji možda najbolje opisuje njegov talent, a sva izdanja potpisuju velike izdavačke kuće, već spomenuti Good Looking, ali i Jazzsticks (Paul SG), Liquid V, CIA, Phuzion Digital i ostali.

No možda najinteresantnije je da će ovu večer upotpuniti i sa svojim najnovijim uradcima a mnogi će se pojavit i na njegovom albumu koji priprema posljednjih godina u studiju, a zagrebačka publika bit će među prvima koja će moći uživati u vrhunskoj izvedbi koja je garancija GOOD LOOKING večeri.

Za potpuni drum&bass užitak u Klubu Attack, na stage se penje i After Neven, predstavnik zagrebačke Liquosphere večeri, kao i Dirty Beatz domaćini Brat Leeks & Matz.

Ova velika glazbena poslastica održati će se 7. listopada s početkom u 23 sata, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kn do ponoći, odnosno 40 kn nakon ponoći.

Za sve dodatne informacije kao i nagradne igre pratite stranicu eventa.

Komentari