Počelo Ljeto na Zrinjevcu, provjerite program: od sportskih i kreativnih radionica za sve generacije do koncerata i nastupa stand-up komičara

FOTO: Ljeto na Zrinjevcu

Grad Zagreb nikad nije toliko bogat događajima kao ovo ljeto, a nakon brojnih festivala i manifestacija red je došao i na treće po redu Ljeto na Zrinjevcu, koje je počelo u utorak 10. srpnja i trajat će sve do 5. kolovoza.

U najljepšem gradskom parku, uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice građani će moći uživati u raznim sportskim i kreativnim nastupima brojnih glazbenih imena, među kojima su Giuliano, Natali Dizdar, Mia Dimšić i Nina Kraljić.

Za sve generacije u ponudi je cjelodnevni program od 7 ujutro kada građani na Zrinjevcu mogu vježbati jogu, a očekuju vas i kreativne igraonice za djecu i najmlađe, uz obiteljsko druženje u sportskoj zoni; od badmintona, malog nogometa, odbojke i šaha.

Također, u ponudi se nalaze i razne radionice, hrana i piće, a večer će se zaključiti zabavnim programom koji uključuje koncerte i nastupe stand-up komičara.

Sinoć je u sklopu programa nastupio Toni Sekulić, a jutro je započelo tjelovježbom uz program joge u svakodnevnom životu te sportskim radionicama za djecu i odrasle.


Komentari

loading...
-->