POČASTITE SE DOZOM EROTIKE: Na Dan zaljubljenih posjetite vruće Seksotinovo

Facebook

Povedite svog partnera ili partnericu na vruću uvertiru za Dan zaljubljenih, jer u Ilici 73 sprema nam se program Seksotinovo!

Na samo Valentinovo, 14. 2. 2017., sprema nam se drugo izdanje večeri erotskih i pornografskih stihova. Seksotinovo će se održati u lokalu Sherry’s Wines & Bites u zagrebačkoj Ilici.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Ulaz na događanje je besplatan, a program će trajati od 17.30 do 19.30 sati. Vruće stihove čitat će zanimljiva pjesnička imena poput Marine Šur Puhovski, Alojza Majetića, Dunje Matić, Žarka Jovanovskog, Tatjane Radmilo, Maje Sačer, Doris Pandžić, Aleksandra Žiljaka i Marine Krleže. Rezervacije stolova možete izvršiti na brojeve telefona 01 4008 150 ili 099/824-3534, ili putem maila [email protected] [/box]

Organizatori ovog prigodnog događanja napominju i kako su nakon čitanja pitanja i komentari publike i više nego dobrodošli, a duhovito ističu i kako će vas njihovo Seksotinovo potaknuti da večer Dana zaljubljenih dočekate s mnogo inspiracije i elana uz svog partnera ili partnericu.

Nakon 20 sati u Sherry’su će početi Crno Valentinovo na kojem će se servirati crna vina, crna hrana i darkerska glazba za sve koji žele na netradicionalan način proslaviti Dan zaljubljenih.

>>> GDJE ZA VALENTINOVO? Pronašli smo 9 najromantičnijih lokacija u Zagrebu

>>> IZDVOJILI SMO: Primamljivi jelovnici zagrebačkih restorana za Dan zaljubljenih


Komentari