‘PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI’: Tradicionalni Zagrebački sajam nautike

Početak poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu već tradicionalno započinje Zagrebačkim sajmom nautike.

26. izdanje Zagrebačkog sajma nautike održat će se od 22. do 26. veljače 2017.

Za ovu godinu organizatori su pripremili dvije novosti: najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u čak šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“ slogan je sajma Nautike, kojim organizatori vode posjetitelje u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Prošle godine sajam je posjetilo 25.582 posjetitelja.

Sajam gastronomije

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki na sajmu svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti; edukativne prezentacije i radionice te degustacije za posjetitelje; prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara; Pizza show, CRO TOP 10 gdje će najbolji hrvatski kuhari spravljati mala kulinarska remek djela, poručuju organizatori.


Komentari