PIVO, GLAZBA I DOBRA HRANA: BeerYard Festival u Močvari

Facebook.com

Jednodnevni festival koji spaja 3 nezavisne scene – craft pivovare, street food i glazbu. 

Craft groznica trese cijelu Hrvatsku, ali svoje prve korake napravila je u Zagrebu, pa sukladno tome, upravo glavni grad dobiva festival posvećen tome.  Uz craft pivovare će se na BeerYard Festivalu koji se održava 27.kolovoza predstaviti i craft pubovi Craft Room i Hop In koji će za tu priliku točiti piva koja se prethodno još nisu pila u Hrvatskoj.

Rame uz rame craft revoluciji tu je i ona koja se odnosi na street food. Sve više ugostiteljskih objekata pripravlja samo hranu napravljenu od svježih namirnica, a posebno stavljaju fokus na burgere te je stoga i logično da se uz craft piva povežu burgeri i ostala jela koja pivu daju novu dimenziju

Cijelu ovu priču će zaokružiti i 3 banda, svaki rastući u svom žanru i na taj način dati cijelom festivalu tu nezavisnu iskru. U velikom dvorištu Močvare/Jedinstva će se moći od 12h kupovati piva craft pivovara, ali i probavati street food delicije najpoznatijih burger barova, dok će od 13h krenuti pivska predavanja/radionice unutar kluba. Upad na festival je 35Kn.

Program:
12h – Otvaranje

13h – 14h Pivska radionica – Predstavljanje Pivarium pivskog portala. Pivarium predstavlja Ratebeer administrator Marko Ožegović.

15h – 16h Pivski panel – Poslovni izazovi pivovara. Sudjeluju Nova Runda, Varionica, Zmajska pivovara. Panel raspravu moderira Domagoj Jakopović – Ribafish

17h – 18h Pivsko predavanje by Domagoj Jakopović Ribafish

19h – 23h Koncerti


Komentari