Pivo, dobra glazba i vrhunska atmosfera: Gdje u Zagrebu otići na partiju biljara

Depositphotos

Kada ugledate biljarski stol u nekom kafiću, zasigurno vam srce zaigra, a potom zaigrate i vi! Natjecanje može biti pojedinačno („jedan na jedan“) ili u parovima. Igrači(ce) za pomicanje kugli služe se isključivo vrhom štapa prema jasno određenim pravilima. Osim u posebnim klubovima namijenjenim igranju raznih inačica biljara, stolovi posvećeni neformalnoj igri uz mnogo opuštenija pravila nalaze se u povećem broju kafića.

Ako društvo želite odvesti na poštenu partiju biljara, Las Vegas Biljar Klub savršeno je mjesto za vas! LAS VEGAS (Ilica 209) se sastoji od više prostorija: pri ulasku na prvi pogled omanja prostorija od 20-ak m2 gdje je uvijek malo življe jer se u njemu nalaze šank i pikado, zatim ulazite u veću salu koja je se sastoji od sjedećeg dijela te 2 biljarska stola. Nakon navedene sale nalazi se vratima odvojen VIP salon za istinske ljubitelje biljara. Na katu vas čeka prostrana galerija mirijeg ambijenta, pogodna za velika okupljanja ili tek druženje s vašim najdražima.

Osim Las Vegasa, žeđ za biljarom možete utažiti i u Metropolis music & billiards club Zagreb (Avenija Dubrovnik 10) gdje dobri partyji nisu rijetkost. Ako ste pak rockeri u duši, biljar ili fliper možete zaigrati i u Hard Placeu (Hrvatske bratske zajednice 4), u Bikers Beer Factory (Savska cesta 150) ili u Routeu 66 (Paromlinska cesta 47).

Tu je još i Mr. Q s prostranom dvoranom. Zbog velikog broja stolova za biljar, snooker uz točeno pivo i mogućnost pušenja, ovaj klub već je neko vrijeme glavno odredište za zagrebačke ljubitelje biljara.

Mjesta su ove liste otrhvala su se trendu sterilnih prostora te još uvijek njeguju stari šarm dobre atmosfere, kvalitetne glazbene kulise i pomalo zagasitog ambijenta koji odgovara zaljubljenicima u kvalitetnu partiju biljara.


Komentari