PEDESET GODINA OD EMITIRANJA: Sudjelujte u velikom kvizu kultne televizijsko-filmske priče

FOTO: CinemaBlend

Pedeseta godišnjica početka emitiranja originalne serije Zvjezdane staze.

Povom toga, Udruga Novi mediji u suradnji s USS Croatijom odlučila je organizirati veliki kviz na temu ove neuništive televizijsko-filmske priče.

“Nakon više od pedeset kvizova općeg znanja i specijalizirane filmske tematike, i nakon uspješne suradnje s HBO-om pri organizaciji našeg prvog kviza o Igri prijestolja, odlučili smo pripremiti još jedan tematski kviz, a odabir je pao na jednu od najznačajnijih, najutjecajnijih i nama najdražih televizijsko-filmskih franšiza svih vremena koja ove godine slavi svoj jubilarni 50. rođendan“, ističu organizatori te pozivaju sve kvizoljupce da im se pridružite u nedjelju, 30. listopada, na novom kvizu – KOZa: Star Trek Edition powered by Pickbox.

S više od stotinu pitanja podijeljenih u pet kategorija, pod vodstvom velikog stand-up majstora i još većeg Trekkieja Gorana Vugrineca Goca, u prostoru kluba Metropolis (zagrebačka Avenija Dubrovnik 10) i s početkom u 19 sati započinje dinamično, edukativno i pivama natopljeno putovanje prema 1966. godini, kad je originalna serija s Williamom Shatnerom ugledala svjetlo dana.

Sudionci će proći i kroz Novu generaciju s legendarnim kapetanom Jean-Lucom Picardom, svratiti do postaje Deep Space Nine, prokrstariti Voyagerom i Enterpriseom, pogledati prema nadolazećem Discoveryju, prisjetiti se više ili manje uspješnih filmova iz neuništivog serijala koji je prije točno pola stoljeća začeo vizionar Gene Roddenberry, “popričati” s čitavom galerijom nezaboravnih likova koji su nas od malih nogu zabavljali i inspirirali kroz TV ekrane i pritom se odlično zabaviti.

Generalni pokrovitelj KOZa: Star Trek Edition kviza je Pickbox, koji je osigurao više nego dostojne nagrade za najbolje. Osim Star Trek: The New Generation, na Pickbox početkom studenog dolaze i sve sezone Battle Star Galactice. Najuspješnije natjecatelje još će nagraditi i Paintball FLEKA, Roomescape by Fox in a Box, Tehnički muzej Nikola Tesla, Nextbike, Karlovačko pivo i KSET.

Ostale detalje o kvizu te načinu prijave pogledajte na poveznici.


Komentari