Party vikendom na platou Gradec ispratite 2017. godinu

FOTO: Ivan Klindić

Za ispraćanje stare godine sa stilom, Advent u Klovićevim dvorima nudi odličan program i slavi uspješnih 28 dana „adventiranja“ i stvaranja prekrasnih blagdanskih uspomena na krovu grada. Rock grupa Vatra i funky rasplesani zvukovi Dino Dvornik Tribute Banda sve posjetitelje uvest će u party vikend uoči najluđe noći u godini! Nakon mjesec dana zabave, koncerata i slavljeničke adventske atmosfere, Advent u Klovićevim dvorima izabran je među 3 najljepše destinacije zagrebačkog Adventa prema mišljenju posjetitelja, a ovog će se vikenda oprostiti od 2017. godine na najbolji mogući način.

U petak party počinje uz grupu koja puni brojne koncertne dvorane diljem Hrvatske. Energična Vatra koncertom koji počinje u 20 sati pod zvjezdanim nebom zagrijat će atmosferu i svim gostima prirediti odličan provod uz jednako dobro „iće i piće“ koje se nudi na kućicama najpoznatijih ugostitelja. Germknedle koje su osvojile i najbolje ocjene struke, čokoladna fontana koja do sad nije bila viđena na zagrebačkom adventu i specijaliteti za koje se čekalo u redovima i ovaj će posljednji vikend Adventa u Klovićevim dočekati sve goste i zadovoljiti nepce najzahtjevnijih kušača.

Pripremanje za najluđu noć u godini nastavit će se i u subotu i to već od prijepodnevnih sati. Uz poznati program DJ Grinč@Grič, koji iz vikenda u vikend privlači sve veći broj gostiju na ovaj gornjogradski advent, svi će proslaviti posljednju subotu u godini. Kao šlag na tortu jednog od najposjećenijih advenata u metropoli nastupit će Dino Dvornik Tribute Band, glazbeni sastav koji je i prošle godine na platou Gradec napravio neponovljivu zabavu.

Fotografiranje, plesanje, obilaženje izložbi i isprobavanje gastronomskih inovativnih jela najbolji su način za ispratiti 2017. godinu! Advent u Klovićevim dvorima, mjesto gdje su ovog prosinca zasjale najljepše lampice i gdje su se stvarale najbolje adventske fotografije zatvorit će svoja vrata posljednjeg dana u godini, 31. prosinca


Komentari