Ovo su novosti koje očekuju posjetitelje ovogodišnjeg INmusic festivala

Posjetitelji INmusica #13 i ove će godine imati priliku uz sjajni glazbeni program uživati u tri odlične kazališne predstave na zagrebačkom Jarunu!

“Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere” Romana Šuškovića-Stipanovića veliki je međunarodni književni i kazališni hit, a predstavu će publika imati priliku pogledati u INteatru u ponedjeljak, 25. lipnja na INmusic festivalu. “Münchhausen” Vilima Matule na daskama INteatra je na rasporedu u utorak 26. lipnja, a “Majstorska glumačka radionica” Zijaha Sokolovića u srijedu, 27. lipnja.

“Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere” predstava je za koju je Paul Dewandra napisao tekst prema svjetskom bestselleru Johna Graya. Predstava Romana Šuškovića-Stipanovića prije svega ima cilj zabaviti publiku, a zanimljiva je zbog duhovitih primjera iz svakodnevnog života u kojima se gledatelji vrlo lako mogu prepoznati.

“Münchhausen” u izvedbi Vilima Matule svojevrstan je klasik monodramske forme, monodrama nastaola prema knjizi Gottfrieda Augusta Bürgera, a govori o umijeću laganja. Matula će na daskama INteatra postati najveći svjetski lažljivac, Barun Münchhausen, koji ističe kako zna jahati i konja i topovsku kuglu.

“Majstorska glumačka radionica” monodrama je Zijaha Sokolovića u kojoj izaziva sve segmente glume i glumca te ih publici predstavlja na način na koji samo on to može. Zijah Sokolović je već oduševio publiku INmusica prijašnjih godina s predstavom “CABAres CABArei”.

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Izvor: N1


Komentari