Ovoga vikenda Zagreb gledajte iz ptičje perspektive: I to potpuno besplatno!

Foto: Facebook/ Zagreb 360 - observation deck and event venue

Za vidikovac Zagreb 360- observation desk and event venue svi su čuli. Nalazi se na vrhu nebodera na samom Trgu bana Josipa Jelačića.

”Posjetite vidikovac u društvu Vaših najdražih, djece, roditelja, obitelji i/ili prijatelja iz Hrvatske i inozemstva. Doživite uspinjaču, Kulu Lotrščak (i ne zaboravite na pucanj gričkog topa u podne), Markovu crkvu, Strossmayerovo šetlište, Dolac, Zagrebačku katedralu, Trg bana Jelačića, Zrinjevac, zagrebačke krovove, najvažnije kulturno-povijesne građevine Zagreba, njegove trgove, ulice i parkove.

Napravite najljepše fotke i uživajte u jedinstvenoj atmosferi, uz šalicu kave ili čaja, čašu piva, vina ili pjenušca, partiju društvene igre “Čovječe ne ljuti se”…”, napisali su oni u svojoj najavi događaja.

Sve što vam treba za besplatan ulaz je identifikacijski dokument koji potvrđuje da imate prebivalište u Hrvatskoj, a oni koji to ne mogu dokazati ne moraju biti zabrinuti jer je će dobiti popust od 50% na cijenu ulaznice pa će ju tako platiti niskih 30 kuna.


Komentari