Ovog vikenda odlični koncerti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti: Pogledajte što vas očekuje

Skriveno dvorište Akademije likovnih umjetnosti ovih dana živi u glazbenom tonu. Koncerti tijekom dana i večeri, mladi bandovi i poznate glazbene zvijezde u sklopu Staropramen piknika zabavljat će sve posjetitelje do kraja ovog vikenda točnije do nedjelje.

Danas, u četvrtak na rasporedu je koncert mladog i iznimno talentiranog pjevača Matije Cveka, u petak na pozornicu stiže Damir Kedžo, a u subotu nastupaju mlade vokalne snage Vlaho Arbulić i Luce.

U nedjelju, posljednjeg dana Staropramen piknika održat će se koncert Nike Turković, neodoljive mlade zvijezde sjajnog glasa koja će očarati sve posjetitelje dvorišta Akademije likovnih umjetnosti (Ilica 85).

Svi koncerti počinju u 20 sati, dok u poslijepodnevnim satima nastupaju mladi bendovi koji u akustičnoj verziji izvode covere svjetski poznatih hitova.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Osim u odličnoj glazbi, posjetitelji imaju priliku uživati u prekrasnoj atmosferi zelenog parka uređenog za piknik u središtu grada. Ove godine se na pikniku jede burger koji je proglašen najboljim hrvatskim burgerom – Mason burger.

Skriven od pogleda, gužve i uređen za opušteno druženje i najbolje proljetne trenutke, ovaj je piknik savršeno mjesto za bijeg od obaveza i za uživanje u hrani, pivu, glazbi i odličnoj atmosferi. Originalna zabava na travi, uz dekicu, klupe, pletene košare, lampice i svijeće najbolji je način za proslaviti proljeće i posebne trenutke stvorene za uživanje.


Komentari