Ovog ljeta možeš besplatno na more? Obavezno pogledaj detalje!

BAFF

Voliš more, obožavaš film, želiš upoznati druge filmoljupce i umrežiti se s ljudima iz filmske industrije? Postani volonter na Betina Film Festivalu! Osigurat će ti ugodan smještaj, pobrinuti se da dobro jedeš dok radiš na festivalu, a očekuju te i brojne druge pogodnosti.

Naučit ćeš kako funkcionira filmski festival, upoznati brojne druge zaljubljenike u film, ali i profesionalce iz filmske industrije, a pobrinut ćemo se i da tvoje festivalske dužnosti odgovaraju tvojim željama i interesima.

Prijave su otvorene do 1. srpnja, a prijaviti se možeš ako imaš 18 ili više godina i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala.

Sve informacije potraži na službenoj stranici Betina Film Festivala, a ako imaš dodatna pitanja javi se na [email protected] s obaveznom naznakom u predmetu maila „ZA VOLONTIRANJE“.

Betina Film Festival ( BAFF ) petodnevni je filmski festival hrvatskog i međunarodnog filma koji se održava drugu godinu zaredom, od 4. do 8. rujna u prekrasnom primorskom mjestu Betina, u Šibensko-kninskoj županiji. Orijentiran je na promicanje hrvatske kinematografije, prezentaciju kratkog međunarodnog filma, edukaciju o filmskoj umjetnosti te istraživanje mogućnosti iste.

Natjecateljski program festivala čine projekcije kratkometražnih filmova podijeljene u tri kategorije: animirani, dokumentarni i igrani film, a najbolje od njih odabiru tri stručna člana festivalskog žirija. Nenatjecateljski dio programa čine suvremeni dugometražni hrvatski filmovi, a tu su još i programi poput BAFF Kampusa i BAFF Kids-a s pregršt radionica i predavanja koje vode i održavaju stručnjaci iz područja filma.


Komentari