Otvorenje natjecanja Case Study Competition

FOTO: Interkonzalting

Case Study Competition, vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva, otvara se u ponedjeljak, 5. ožujka 2018. godine u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 14 sati.

Na natjecanju sudjeluje velik broj proaktivnih studenata zahvaljujući poduzećima iz različitih gospodarskih grana te tematskoj širini njihovih poslovnih slučajeva. Poduzeća predlažu i zadaju temu, a studenti rješavaju prave poslovne slučajeve. Tako studenti dobivaju priliku pokazati svoja znanja pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima. Poduzeća mogu dobiti kreativne ideje, povećati bazu zaposlenika, a najbolja rješenja nagrađuju novčanim te dodatnim nagradama u obliku praksi i pripravništva.

Na otvorenju natjecanja motivacijski govornici bit će Lada Tedeschi, uspješna poslovna žena u multinacionalnoj kompaniji Atlantic Grupa, i Matija Krznar, poduzetnik koji je pokrenuo prvi car sharing projekt Spin City na ovim prostorima, koji će svoja iskustva iz poslovnog svijeta približiti studentima. Objasnit će zašto je važna proaktivnost u studentskim danima i kako uspjeti isključivo svojim trudom i inovativnim idejama.

Pridružite se otvorenju natjecanja jer će se upravo tamo otkriti stvarni poslovni slučajevi koje će rješavati studenti i partneri natjecanja. Sve informacije o natjecanju Case Study Competition možete pronaći na službenoj web stranici i na Facebook eventu. Pročitajte mišljenja Lade Tedeschi o natjecanju u intervjuu.


Komentari