OTVORENJE GOOD VIBRATIONS SEZONE U VINTAGEU: Odlična zabava uz Antenat, Genetic Plant i DJ Knežu

Facebook

TKO: Antenat, Genetic Plant, DJ Kneža

GDJE: Vintage Industrial Bar (Savska 160)

KADA: Srijeda, 21. rujna, 20:30 

Bend ANTENAT otvara novu, petu po redu Good Vibrations sezonu! Prošlo gostovanje u Vintage Industrial Baru (Savska 160) prije ponudilo je jedan od najupečatljivijih nastupa Antenata uopće, tako da nema potrebe očekivati ništa manje ni ovog rujna kada će dub, reggae i ska ritmovi opet zatresti Vintage Industrial Bar. Prije Antenata večer će otvorit sjajni zagrebački dub/funk bend GENETIC PLANT! Upad je 40/50kn, a karte se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18)!

ANTENAT je, nakon dva uspješna albuma, Subing (2006.) i Karavana (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu, predstavio u ožujku 2013. godine svoj novi i još uvijek aktualni album „Izlet“.  Antenat je njime napravio pravi izlet u novi sound, u nove glazbene pravce koji su obogatili njegov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer novih 11 pjesama snimljeno je uživo; izlet u nove suradnje sa starim prijateljima

GENETIC PLANT je dub/funk bend, trenutno stacioniran u Zagrebu. Njihova glazba u sebi sadržava dub, reggae, funk, blues i rock elemente, a zbog originalnosti i jake autorske interpretacije publika je često imala poteškoća u svrstavanju te muzike pod određeni žanr.

Komentari