Otvoren nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jednogodišnju školarinu za studij turizma ili komunikacija 

Foto: PR

Od 14. do 29. listopada 2018. traje nagradni natječaj koji će jednom sretniku ili sretnici donijeti jednogodišnju školarinu za studij na Edward Bernays University Collegeu. Riječ je o natječaju koji je Bernays pokrenuo s partnerima Uberom, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija i SOKRAT Školom stranih jezika. Sudjelovanjem u natječaju #NaBernaysuMOGUVIŠE najbolji kandidat ili kandidatkinja postat će novi student, odnosno studentica, turizma ili komunikacija na Bernaysu.

Foto: PR

„Studiram, besplatno se vozim Uberom, u Komediji uživam u predstavama i u Sokratu učim strane jezike!“ krilatica je ovogodišnjeg nagradnog natječaja Bernaysa i partnera. Prvi krug natječaja odvija se na Instagram profilu Bernaysa, dok u drugom krugu kandidati pred stručnim žirijem moraju pokazati zašto baš oni #MOGUVIŠE. Uz jednogodišnju školarinu za Bernaysov studij po izboru, pobjednik ili pobjednica natječaja osvaja i Uber vaučer u vrijednosti 200 kuna mjesečno tijekom cijele godine, ulaznice za predstave u Komediji tijekom akademske godine te besplatan tečaj stranog jezika u Sokratu.

U prvom krugu natječaja je potrebno odgovarati na pitanja koja će biti objavljena u InstaStoryjima na Instagram profilu Bernaysa. Pitanja su vezana uz aktivnosti na Bernaysu i partnere novog Bernaysovog natječaja, a odgovori se kriju na društvenim mrežama i web stranici Bernaysa te na web stranicama partnera natječaja. Za ulazak u drugi krug natječaja potrebno je odgovoriti točno na najmanje četiri pitanja iz prvog kruga.

Foto: 01.06.2017. Bernays dodjela nagrada, foto sasa cetkovic

Sudionike natječaja u drugom krugu očekuje motivacijski razgovor, gdje će pred stručnim žirijem moći objasniti kolika je njihova motivacija za studiranjem na Bernaysu, zašto baš oni #MOGUVIŠE i na koji način će to postići na Bernaysu. Za više informacija o nagradnom natječaju posjetite web stranicu Bernaysa te Instagram profil Bernaysa.

Komentari