PRETPREMIJERA PREDSTAVE: Otkrijte što se događa na ulicama Zagreba dok u svome taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera

FOTO: teatarexit.hr

Pretpremijerna izvedba predstave “Taksimetar” pod redateljskog palicom Matka Reguža.

U četvrtak 4. kolovoza na Ljetnim noćima Teatra EXIT pogledajte pretpremijeru predstave Taksimetar, koja govori o tome što se događa taksistu na ulicama Zagreba dok se u njegovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera; od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo.

Pretpremijernu izvedbu pogledajte u Muzeju za umjetnost i obrt (Trg maršala Tita 10) s početkom u 21 sat. Cijena ulaznice je 65 kn, za studente, invalide, organizirane posjete i umirovljenike 50 kn, a članove ADU i HDDU 40 kn. Online prodaja ulaznice moguća je na www.ulaznice.hr, a ukoliko ćete ih kupovati na blagajni, one rade od 11 do 21 sat.

Ako ne stignete pogledati pretpremijeru predstave, imate priliku pogledati premijeru 2 dana kasnije u subotu 6. kolovoza na istom mjestu i u isto vrijeme.


Komentari