OTKLJUČAVANJE KAVEZA: Sljubljivanje zabave i umjetnosti nikad nije bilo zanimljivije

Facebook

Tik do ulaza u Vintage Industrial, u petak 29. siječnja bit će otključan KAVEZ – novi mali bar/klub, mjesto za zabavu, glazbu općenito, koncerte, umjetnost i ostale društvene aktivnosti koje će se događati svakodnevno od 10:00 do 23:00 sata u DVORIŠTU Savske 160!

Unutrašnjost prostora oslikao je Miron Milić – akademski slikar, grafičar, ilustrator i street artist, koji se u posljednjih nekoliko godina svojim osebujnim, originalnim i genijalnim radovima nametnuo u jedno od najvažnijih imena domaće (street) art scene.

Miron Milić ujedno će biti i prvi umjetnik koji će u utorak 2. veljače održati izložbu u prostoru KAVEZA . Više o tome uskoro, a do tada, ukoliko već niste, upoznajte Mirona https://www.facebook.com/miron.milic?fref=ts

Vizualni identitet Kaveza osmislile su naše kolegice i ”optuženice’ za jedinstveni i prepoznatljivi vizual Vintage Industriala iz dizajnerskog studija KunaZlatica –(www.facebook.com/kunazlatica/?fref=ts )

OTKLJUČAVANJE Kaveza zakazano je za petak 29.1. u 19 sati i pozvana je sva ekipa željna novih prostora, zabava.

Dakle, 29.1. u 19 sati svratite u dvorište Savske 160 i zatočite se od sada pa nadalje u Kavez. Prvi bend koji će premijerno stati na ‘mali’ stage Kaveza bit će Mojo Stuff, a glazbu će puštati DJ Gogo

Pozvani ste svi, upad je, naravno free, a bit će free i još koješta (moramo pošteno proslavit’ otključavanje novog prostora za zabavu i umjetnost u Zagrebu)


Komentari