ZAGREB IN STYLE powered by Bleu Homme: Glamurozna revija u Westgateu (FOTO)

Srećko Rundić

Glamurozna revija za koju vam nije potrebna pozivnica.

Blagdansko izdanje modne manifestacije Zagreb IN Style powered by Bleu Homme održati će se u Westgateu u subotu, 19. prosinca u 20:00 sati., a na njemu će svoje aktualne kolekcije predstaviti brojni dizajneri odjeće i nakita.

Zagreb IN Style

„Pokrovitelj novog izdanja Zagreb IN Stylea je globalni brend Bleu Homme, odnedavna prisutan i u Hrvatskoj. Kampanju za Bleu homme potpisuje mladi modni fotograf Srećko Rundić, ovogodišnji pobjednik Elle Fashion Foto Talenta, a jedan od manekena je i švedski nogometaš bosansko-hercegovačkih korjena Sonny Hamulić Karlsson, igrač Syrianska FC-a koji je od imigrantskog kluba dosegao prvu ligu Švedske i postao renomirani nogometni klub.“ – kaže organizator Alen Ljubić.

Bleu Homme3

 

Odlične kolekcije i neodoljivi modni dodaci

Modni kritičar i dizajner Boris Banović je gost večeri, a na reviji će predstaviti mušku i žensku kolekciju koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju.

Klara Ivanović predstavlja kolekciju “Bird of paradise” svog brenda Carol inspiriranu rajskim pticama i cvijetovima magnolija pa će posjetitelji moću uživati u ručno oslikanim tkaninama koje su zaštitni znak ove poznate zadarske dizajnerice.

Najnovije kolekcije nakita predstaviti će dizajnerice Iva Horvat i Vesna Markanović, a Martina Kuntić na Zagreb IN Style donosi ženstvenu liniju kupaćih kostima”Tropical glow by Agjamal” za ljeto 2016.

Dizajnerica Iva Magdić predstavlja razigranu kolekciju pod nazivom “WORM.up” kao stvorenu da osvježi tmurne i maglovite zimske dane zanimljivim odjevnim komadima i modnim dodacima.

Ratka Marković dolazi sa ženstvenom kolekcijom svog brenda Bianco Nero, a Božena Bratović Smolić publici će predstvaiti svoj Becha brend u kojem glavnu riječ vode slike s platna pretočene na svaki komad odjeće.

Bleu Homme

I ne samo moda…

Osim glamurozne revije, posjetitelji Westgatea će imati prigodu sudjelovati i na ekskluzivnom predstavljanju nove parfemske linije Ever Bloom poznatog brenda Shiseido. Vrijeme je darivanja pa je i organizator Zagreb IN Stylea Alen Ljubić za posjetitelje pripremio zanimljive prezentacije i darove iznenađenja.

Za besprijekoran styling i ljepotu modela biti će zaslužni make up Catrice feat Učilište Profokus, frizeri Amela Pejković i Dino Škrtić te Ziaja kozmetika.

>>>Održan casting za Zagreb IN Style: EVO ŠTO VAS SVE OČEKUJE NA MODNOM SPEKTAKLU (FOTO)

Foto: Srećko Rundić


Komentari