Zabavite se uz MIROSLAVA ŠKORU I ŽELJKA PERVANA, a ujedno učinite dobro djelo

Zaklada biskup Josip Lang organizira donatorsku večeru.

Zaklada biskup Josip Lang osnovana je 2002. godine s nakanom da pomaže starim, nemoćnim, siromašnim i napuštenim osobama. Zaklada je već osnovala jedan dom u Maloj Gorici gdje je smješteno dvadesetak siromašnih osoba za koje se brine. Osim toga, provodimo i druge projekte pomoći starim i siromašnim osobama. Za ostvarenje plemenitih ciljeva Zaklada prikuplja financijska i materijalna sredstva od dobročinitelja i donatora diljem domovine te povremeno organizira donatorske večere na koje se odazivaju ljudi dobre volje koji mogu i hoće pomoći.

Uvjereni u vašu socijalnu osjetljivost i spremnost da pomognete nemoćnim i siromašnim osobama, pozivamo Vas da nam se pridružite na Donatorskoj večeri koju Zaklada organizira u Velikoj dvorani GLOBUS na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, u četvrtak, 17. Prosinca 2015. u 20 sati.

Svoj doprinos ovoj plemenitoj akciji možete dati kupnjom stola za vas i vaše prijatelje po cijeni od 3 000, 00 kuna (stol sa 10 mjesta). Možete također nabaviti pojedinačne karte prema vašoj želji (300 kn). Ukoliko možete, preporučujemo vam da uplatite jednu ili više karata za one siromašne koji bi željeli doći na ovu večeru, a sami ne mogu platiti. Na taj način biste razveselili jednog siromaha i ujedno doprinijeli ostvarenju ciljeva Zaklade biskup Josip Lang.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Žiro račun Zaklade kod PBZ: IBAN:HR43 2340009-1110097040, SWIFT: PBZGHR2X; OIB: 269 229 43. Molimo Vas da uz svoj uplaćeni iznos nadodate: za donatorsku večeru.[/box]

Prikupljena sredstva od ove Donatorske večere idu za nabavu malo većeg stroja za pranje rublja i za ugradnju rashladne komore te za uređenje okoliša Langova doma u Maloj Gorici.Uz večeru bit će organiziran i bogat duhovni i zabavni program.

Donatorska vecera Globus 2015[2]

Svoj nastup je obećao ostvariti gratis popularni pjevač gospodin Miro Škoro kao i voditelj, svima poznati, Željko Pervan.

“U nadi da ćete se odazvati našem pozivu i tako pokazati svoju socijalnu osjetljivost za potrebe nemoćnih i siromašnih osoba, mi Vam se unaprijed zahvaljujemo, želimo puno uspjeha u životu i radu te Vas srdačno pozdravljamo. Sve naše dobročinitelje uključujemo u naše molitve da ih Bog blagoslovi i obilno nagradi.”, poručili su iz zaklade.

„I otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti!“ (Mt 6,4)

NB! Ukoliko prihvatite njihov poziv, molimo vas da im to javite na tel. 01-4803-043 ili 091-8900-981 ili preko e-maila: [email protected]


Komentari