ZA SVE GURMANE: Posjetite NAJUKUSNIJI Food Film Festival na Zrinjevcu

Food Film Festival

Projekcijom filma “Pogrešna dostava” najavljen je prvi Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola koji će se održati u na Zrinjevacu od 11. do 20. rujna.

Svi zaljubljenici u dobru hranu i filmove moći će uživati na Food Film Festivalu na Zrinjevcu svakodnevno od 11 do 23 sata. Svaku večer osim petka očekuju vas filmske projekcije najpoznatijih filmova u kojima hrana igra jednu od glavnih uloga pa će tako uz piknik i dekice na travi svi posjetitelji moći uživati u kultnim filmovima poput “Čokolada”, “Julie& Julia” i “Eat Drink Men Woman”, zabavnom “No reservations”, novijima “Indijski začin na franucuski način” i “Chef” te pravim gastro poslasticama “Le Chef i Haute Couisine”.

FFFZ

Ono što je posebno zanimljivo je da će na ovom festivalu posjetitelji moći moći uživati u potpunom gastro-filmskom doživljaju spajajući razna osjetila, okuse i mirise kušajući ono što se priprema ili konzumira na velikom platnu. Tako će Pod Zidom interpretirati kubanski sendvič iz filma Chef, Umami Curry s piletinom, a Binimoto iz filma “Indijski začin na francuski način”. Svako od ovih filmskih jela dio je Coca-Cola filmskog menija u kojem će posjetitelji dobivati gratis 0,5l ledeno Coca-Cola osvježenje.

FFFZ (3)

Između ostalog, očekuju vas i kulinarske radionice poznatih chefova i gastronoma. U petak i subotu Sandra Gašparić s bloga ReciPeci kao ambasadorica Coca-Cole pripremat će brza i jednostvna jela za studente, za tinejdžere i mame s djecom, a svjetski priznati chef Zlatko Marinović iz splitskog restorana “Noštromo”,  kuhat će za Zepter i donijeti dašak okusa Dalmacije. Vrsni chef Raul Lajtman kuhajući, otkrit će sve tajne Kotanyi začina, a Matija Nikolić, Wok by Matija radit će wokove.

festival

Osim kreativnih radionica očekuju vas i razna vinska, gin i aperitivo after-work druženja. Na Food Film Festivalu Zagreb sponsored by Coca-Cola posjetitelji će se moći slikati u tematskom Photo Boothiqueu te podijeliti svoje gastro fotografije na društvenim mrežama, a osim toga bit će organizirana i velika nagradna igra gdje će posjetitelji moći slikati svoju hranu i tako osvojiti filmske menije brojnih izlagača.


Komentari