U vašem gradu, imati ćete priliku iskusiti kako je u Amsterdamu

Wikipedia Commons

Tijekom nešto više od dva tjedna, od 8. do 25. travnja popularni Babbar u Petrinjskoj 7 postaje mjesto na kojem će se moći uživati u svemu najboljem što Amsterdam nudi. Tulipani, klompe, bicikli, vafli, vrhunsko pivo, glazba i zabava – sve to i još niz iznenađenja naći će se na Pop up Amsterdamu.

Zahvaljujući projektu Pop up Amsterdam Zagrepčani će uskoro imati priliku, nakratko, uživati u duhu i atmosferi Amsterdama u središtu svoga grada.

Organizatori navode kako je cilj ovog zabavnog i kulturnog projekta, osmišljenog na popularnoj pop up platformi kreativnih događanja koja privremeno prenamjenjuju i koriste lokacije u gradu na nov, inovativan način, je promocija Amsterdama, nizozemske kulture i načina života.

Prepoznatljivi elementi grada poznatog po ekološkoj osviještenosti, raznolikosti, otvorenosti prema drugim kulturama i nacijama, vrhunskom dizajnu, dobroj hrani i najboljem pivu, tijekom dva i pol tjedna provlačit će se kroz zanimljiv i bogat program pod geslom “Dobre trenutke vrijedi ponoviti” kojeg organizatori pripremaju u sklopu događanja.

Komentari