Regionalna revija NAJBOLJIH reklamnih agencija

Facebook

Weekend media festival već godinama okuplja oglašivače i medije iz cijele regije, što je sjajna prilika za agencije da predstave svoje radove.

Bogat marketinški program i ove će godine pratiti reviju BalCannes, koja se održava kao dio 8. Weekend Media Festivala u Rovinju. U dvorani BalCannes će se tako multimedijalnim razgovorom s predsjednikom Uprave Konzuma Darkom Knezom predstaviti nove prakse trgovine 21. stoljeća, dok će projekcijom filma The Epica Showcase Mark Tungate prezentirati partnerske nagrade Epica Awards.

BalCannes je i ove godine privukao velik interes reklamnih agencija iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije. Svi prijavljeni radovi bit će prikazani u sklopu screening programa na Weekendu, a tijekom cijele godine bit će dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama, ove godine pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, piše zagrebonline.hr

Dodatna pogodnost za sudionike BalCannesa ove je godine partnerstvo s Epica nagradama, jedinim globalnim kreativnim natjecanjem kojim žiriraju specijalizirani novinari, a sudjeluje tisuće radova iz više od 60 zemalja. Tako će 25 radova koji budu izabrani kao najbolji na BalCannesu ostvariti čak 50 posto popusta za prijave agencija na ovogodišnje Epica nagrade, koje će se u studenom održati u Berlinu.

Festival će se ove godine održati od 24. do 27. rujna, pod pokroviteljstvom Adris grupe, u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju.


Komentari