OVO JE NAJTRAŽENIJA KNJIGA U HRVATSKOJ! Iskoristite priliku za razgovor s genijalnom autoricom

ingriddivkovic.com

Knjiški klub i razmjena knjiga!

U sklopu knjiškog kluba Čitaj knjigu koji se održava u zagrebačkom kafiću Playground, voditeljica kluba Alis Marić u ponedjeljak, 02. studenog, u 18 sati ugostit će Ingrid Divković, autoricu knjige “J..e li vas ego?” –  riječ je o trenutačno najtraženijoj knjizi u Hrvatskoj koja upravo dobiva svoje IV. izdanje.

”Vrijedi li ego toliko da smo spremni uništiti svoju obitelj, svoje tijelo, svoju ljubav i svoj život za nešto što nije stvarno? Vrijedi li riskirati sve za nekoliko trenutaka moći? Ego nije nešto što se događa nekom drugom. Vjerujte mi. Nije. Ego sam okusila jako davno. Ne toliko davno da se ne bih sjećala njegova gorkog okusa. Konzumirala sam ga u velikim  količinama. Ironično, što sam više jela, bila sam gladnija. Pohlepnija. Čudno je to kako se okus ega mijenja s nama. Još čudnije je to kako se mi lako mijenjamo. Pred tuđim očima najviše. I  kako smo u stanju imati sve, a ne biti nitko.”, napisala je autorica na svojoj internetskoj stranici povodom objave IV. izdanja spomenute knjige.

Osim knjiškog kluba u Playgroundu je uspješno zaživjela i razmjena knjiga u svijetu poznata pod imenom ”book crossing”. Naime, riječ je o ostavljanju knjiga na javnim mjestima kako bi ih netko drugi uzeo, pročitao i proslijedio dalje.


Komentari