Naoružajte se osmjehom i dođite na prvi REGGAE PLESNJAK!

Facebook

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti, održat će se prvi Reggae plesnjak.

Reggae plesnjak održat će se u subotu, 20. rujna od 16-20 sati to po uzoru na Kebra Ethiopia Sound plesnjak. Očekuje se plesna interakcija između publike, izvođača i organizatora, a ekipa svih uzrasta je dobrodošla! Ako ćete biti u Zagrebu, nakon nedjeljnog ručka uputite se prema Tomašićevoj ulici, gdje će vas u posijepodenvnim satima zabavljati uvijek prijateljski raspoložen Mefa iz Slavonija Vibes Syndicatea te Sapleo iz Volumena.

Atmosferu će dodatno zagrijati djevojke iz Gwaan Dance School koje će izvesti vlastiti preformans, a zatim će nam se pridužiti u zajedničkom plesu.

Očekuje se plesna interakcija između publike, izvođača i organizatora, a ekipa svih uzrasta je dobrodošla! Poslije nedjeljnog ručka zaputite se u Tomašićevu ulicu gdje će vas u poslijepodnevnim satima zabavljati uvijek prijateljski raspoložen Mefa iz Slavonija Vibes Syndicatea i naš kućni prijatelj Sapleo iz Volumena. A da vas plesno podgriju zadužene su djevojke iz Gwaan Dance School koje će izvesti vlastiti preformans, a zatim će nam se pridužiti u zajedničkom plesu.

Naime, regage plesnjak se odvija u sklopu programa “Susjed susjedu”, a tokom cijelog dana očekuju vas razni sadržaji.

 


Komentari