‘MAMA, TATA JA SAM VEGAN’ Na Jelačićevom trgu saznajte NAJVAŽNIJE ČINJENICE o veganstvu

pixabay.com

01. studenoga obilježava se Svjetski dan veganstva.

Vaše dijete odlučilo je biti vegan, a vi ste zbog toga zabrinuti? Razloga za brigu nema jer će se u  razdoblju od 31. 10. od 11 do 13 sati na Jelačićevom trgu održati predstavljanje nove knjige, savjeti psihologa i socijalnog radnika, štandovi te ”tinejdžerska soba” u kojoj će mladi vegani govoriti o svojim razlozima zbog kojih su se odlučili za veganstvo.

”Postoji cijeli niz uobičajenih zabluda o veganstvu, a vegani su ih vjerojatno sve čuli bezbroj puta. Što više znate o tim uobičajenim uvjerenjima i dokazima za ili protiv njih, to ćete moći bolje razumjeti i podržati vegana u obitelji”, kaže američki psiholog dr. sc. Casey Taft u svojoj knjizi ”Mama, tata, ja sam vegan: vodič za razumijevanje vegana u obitelji”. Naime, 01. studenoga obilježava se Svjetski dan veganstva, a upravo tim povodom udruga Prijatelji životinja predstavit će na informativnim štandovima u subotu 31. 10. 2015., od 11 do 13 sati, na zagrebačkome Trgu bana Jelačića, knjigu ”Mama, tata, ja sam vegan”.
vegan-mama
Prijavnica za besplatan primjerak knjige ”Mama, tata, ja sam vegan” i više informacija nalaze se na www.prijatelji-zivotinja.hr.

Komentari