KINO TUŠKANAC: Kreativne radionice za djecu i filmska matineja

Facebook

Od subote 23. siječnja u zagrebačkom kinu Tuškanac počinje program filmskih matineja i kreativnih radionica namijenjen djeci od četiri godine na više.

U slijedeće četiri subote od 11 do 13,30 sati u klasičnom zagrebačkom kinu Tuškanac održavat će se programi filmskih matineja i kreativnih radionica pod naslovom “Pametno kino” namijenjeni djeci od četiri godine na više.

“Ove subote počinjemo projekcijom uzbudljive animirane avanture Planet 51 u 11:00, a nakon filma nastavlja se kreativna i znanstvena STEAM radionica u predvorju kina do 13:30.

Radionica traje 60 minuta i namijenjena je najmlađim sudionicima, ali dobrodošla su djeca svih dobi, no roditeljska je pratnja obvezatna. Ulaznica je 20 kuna.”, poručili su.

STEAM radionice imaju interdisciplinarni pristup učenju koje se bazira na iskustvu, eksperimentiranju i kreativnosti, jer samo kada osoba nešto sama napravi, iskusi i isproba, produbljuje razinu razumijevanja o dotičnoj temi te naučeno doista i zapamti. Razlog je tome činjenica da STEAM pristup učenju potiče aktivno korištenje obje strane mozga jer djeca kombiniraju logiku i analitiku s inovativnošću i originalnim idejama.

Program realizira Hrvatski filmski savez u suradnji sa Sekvoja Centar i Editus

Više na: http://www.filmski-programi.hr/program_detalj.php?id=6377

 

 

 


Komentari