Ostali ste u Zagrebu? Onda se pošteno provedite na ovim mjestima

pexels.com

Niste na moru. Pa kaj sad? Provedite se u Zagrebu.

Spajanje vikenda ovog blagdana vas je zaoblišlo, no to ne znači da morate ostati u svoja četiri zida. Popisali smo najzabavnije tulume i događaje po gradu i sigurni smo kako ćete pronaći nešto za sebe.

Festival vatrometa – Bundek 2017.

Facebook
Facebook

Međunarodni festival vatrometa i ove će godine od 16. do 18. lipnja ‘paliti nebo’ nad Zagrebom. Mjesto događanja je obala Save uz jezero Bundek, gdje će se po 17. put okupiti najbolji i najmaštovitiji svjetski priznati pirotehničari te prirediti zabavu za pamćenje.

16.lipnja 2017., petak

oko 21:00 Koncert: Bumerang
oko 22:10 Dječji vatromet
oko 22:25 Koncert: Magazin
oko 23:45 Natjecateljski vatromet: Joho (Finska)
nakon vatrometa Nastavak koncerta

17. lipnja 2017., subota

oko 21:00 Koncert: Diktatori
oko 22:10 Dječji vatromet
oko 22:25 Koncert: Marijan Ban i Diktatori
oko 23:45 Natjecateljski vatromet: Matarello (Italija)
nakon vatrometa Nastavak koncerta

Detalje pogledajte OVDJE.

 

VIVA la PIVA – Vintage Industrial Bar

VIVA la PIVA! već četvrtu godinu zaredom! Ovaj dvodnevni mini festival u bajkovitom, ljetnom vrtu u Savskoj 160, posvećen je pivama, ljubiteljima pive te zabavi i veselju koju je piva prouzroči.

Detalje pogledajte OVDJE.

Ljeto na Štrosu

Glazbeni program ovogodišnjeg Ljeta na Strossu kao i ranijih godina obilovat će glazbom koja ce svojom kvalitetom obogatiti ovaj romantični prostor. Biti će tu svega od odličnog jazza, preko evergrena do nostalgične glazbe 50-ih, 60-ih ,80-ih godina , biti će latino glazbe, autorske, romske pa i duhovite alternativne.

ljnš

Alan Haksten Ensemble (live tango) at The Garden Brewery

Alan Haksten Ensemble, sjajni live tango band, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 17. i nedjelju 18. lipnja.

Europska turneja premijerno ih vodi u Hrvatsku, a na ovom putu možete otkriti argentinsku glazbu od njenih početaka, pa sve do sadašnjih tradicijskih utjecaja mnogih zemalja. Repertoar se sastoji od glazbe iz regije Argentine i Urugvaja, kao i vlastitih kompozicija i modernih improvizacija. Ova glazba poziva na uživanje u bogatstvu njenih zvukova, te vas izvodi na plesni podij.

Samostalni Referenti + Officer Down @KSET

Petak, 16. lipnja, u KSET-u rezerviran je za skank ‘n go nuttz. BeogradskI ska punk veterane Samostalni Referenti koji su poznati po stvaranju vruće atmosfere gdje god se pojave. Kao podrška dolaze odlični riječki Officer Down koji se nakon 5 godina vraćaju u KSET.

Samostalni Referenti (official) poznati su po puno sing-a-long refrena i ska ritmu koji tjera ljude na ples, pjevanje i skankanje. Autentična mješavina ska punka uz poneki rocksteady izlet upogonjen odličnom brass sekcijom adut su benda koji je obilježio ska scenu u Srbiji ali i cijeloj regiji kroz pjesme koje iskreno pričaju o ulici, zabavi i životu.
Nakon rasprodanih rođendanskih koncerata stižu po treći put u Zagreb.

 

Urnebes Restaurant&Night club

19105595_1212573265538531_6984050108620713866_n

Pozivamo Vas na zatvaranje 5. urnebesne sezone u subotu 17.06.2017.

Bilo nam je prekrasno! Nadamo se da smo Vam pružili mnoge nezaboravne trenutke kojih ćete se sjećati cijelo ljeto, kazali su organizatori.

Uz to su poručili: Vidimo se u subotu uz urnebesiranje na poznatoj adresi, a zatim radimo pauzu do jeseni.

Being Boiled: post-punk synth-pop extravaganza • 16.6. • Močvara

Na repertoaru su: Joy Division, Bauhaus, Siouxsie & The Banshees, The Cure, Echo & The Bunnymen, Talking Heads, Blondie, Killing Joke, Dead Can Dance, Tuxedomoon, Nick Cave & The Bad Seeds, Sonic Youth, The Jesus & Mary Chain, A Place to Bury Strangers, Soft Moon, Editors, Interpol, Kraftwerk i mnogi drugi.

Uz povoljjnu cugu i free ulaz provedite se od 23:00.


Komentari