ORGANIZIRAJTE VJENČANJE O KOJEM SANJATE! Prvi seminar za mladenke u Hrvatskoj

Organizatorica vjenčanja Maja Kauzlarić osmislila je prvi seminar za mladenke u Hrvatskoj.

Seminar mladenke upoznaje sa svim važnim područjima u organizaciji vjenčanja te ih podučava kako napraviti organizacijski plan koji će im uštedjeti mnogo truda i vremena.

„Seminar je odgovor na potrebe mladenki koje svakom detalju na vlastitu vjenčanju žele dati osobni potpis.

Naime, kroz svoj sam posao upoznala mnogo mladenki koje ne znaju kako organizirati vlastito vjenčanje iako bi to jako željele, a s druge strane nisu spremne u potpunosti se prepustiti u ruke profesionalnom organizatoru vjenčanja.

Seminar je alat zahvaljujući kojem u svojem naumu mogu uspjeti“, pojašnjava Maja Kauzlarić iz agencije Cvijet kreativa.

Zadržavanje fokusa i izbjegavanje organizacijskih pogrešaka

Seminar koji se održava u zagrebačkom hotelu Esplanade, mladenke upoznaje s mnoštvom usluga i mogućnosti zahvaljujući kojima mogu izraziti svoju kreativnost, ali i iznimno važnim elementima organizacije među kojima su određivanje budžeta te poštivanje vremenskih okvira. Upravo zbog nedovoljne brige o financijama te shvaćanju prioriteta, mnogi mladenci imaju poteškoća u organizaciji vjenčanja.

Zato Maja Kauzlarić važan naglasak na seminaru stavlja na zadržavanje fokusa i izbjegavanje organizacijskih pogrešaka.

„Tržište usluga i proizvoda za vjenčanja u Hrvatskoj u posljednjih se desetak godina jako razvilo i mladenci često zbog prevelikog izbora teško odabiru ono što je za njih najbolje. Zato je seminar oblikovan na način da ih upoznaje s mogućnostima, ali i poduči kako da svoju viziju na najbolji način pretoče u stvarnost“, kazala je Kauzlarić.

Da je takav seminar potreban, potvrđuje velik interes sudionika na njezinim radionicama za mladenke na sajmovima vjenčanja.

Iza Maje Kauzlarić je nekoliko stotina uspješno organiziranih vjenčanja diljem Hrvatske među kojima su mnoga za strance. Oni svoje želje najčešće šalju e-poštom, a na organizatoru vjenčanja je da ih ostavi bez daha.


Komentari